Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 02:03
Sutra nastavak sa cvijećem. Samo jedna slika cveteka koji sam dobila, i čekala da vidim što je.Tongue Zar nije lijep? Znate li kako se on zove?Embarrassed

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 07:27
uživaj u plodovima svog rada i veseli se, zaslužila si! Ovo žuto ti je koreopsis. a selo se uvijek čudi i komentira, na to se ne obaziri
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 07:42
Bravo Smrčko, baš ti ide, nema ništa slađeg od povrća i voća kojeg sam uzgojiš
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 09:09
Hvala vam  na pohvalama i podršci. smile79
Hvala i za naziv biljke , tek sad vidim što sam dobila. Biljka je trajnica i nadam se da će preživjeti zimu.
Naravno jedna velikasmile78 ljepotici koja mi je poklonola poklonila .

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 12:48
Neka i oni nauče nešto od tebe - pa će po tebi nazivati revolucionarne metode Smile 
Smrčkov poučak. Smile  Smrčkov teorem o paradajzu.
 Nego, mila, ja sam (malo sa zadrškom) pročitala da se tebi neki put možda sprema.. (Njemačka, TM..) Nemoj ići Cry , kako bi mi na forumu bez tvojih novosti i slikica..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 13:15
Smrcko, pa ti si stvarno pravi genije. Impresionirala si me svojom vrednocom, pozrtvovnoscu, inicijativi, zaista za svaku pohvalu.
Tvoje povrce, pa paradajz, zaista izgledaju zdravo i sa ljubavlju uzgajani. Svaka cast.
I ponovo ti se divim, a narocito onim panjevima, koje uvijek pogledam po nekoliko puta i najvise zadrzim pogled na njima.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 15:12
Baš mi je drago radi paradajza ,pa neka selo vidi...
Super su ideje sadnje povrća u najlonu!!!
Cvijeće izgleda super ,a tek panjevi ...

smile120
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 15:31
Baš te briga što oni pričaju, ti imaš pun vrt i bit će pun lonac.
Sve pohvale za povrtnjak.....Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:42
Bože male -svaka ti čast pa svega ima ------i svega ćeš se najesti -a ko zna i mi ćemo možda sa tobom . Ja sam jela juče svoj grašak i mogu ti reći da je velika razlika od kupovnog. . Evo javila sam se pa se opet čujemo -bar do branja paradajza
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 00:05
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Neka i oni nauče nešto od tebe - pa će po tebi nazivati revolucionarne metode Smile 
Smrčkov poučak. Smile  Smrčkov teorem o paradajzu.
 Nego, mila, ja sam (malo sa zadrškom) pročitala da se tebi neki put možda sprema.. (Njemačka, TM..) Nemoj ići Cry , kako bi mi na forumu bez tvojih novosti i slikica..

A zaboravit ćete me i naći zamjenuLOLLOL

A podnio je zamolbu na dva posla ( Njemačka ili Holandija). Prvo treba on otići snaći se, pa tek ja. Ima još vremena da vas tušim mojim neredom i koliko se ponosim
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 00:14
Anaida, Fuksija, Želka, Korijenko, Niho hvala na pohvalama za moj trud i vrt.

Najveća nagrada od rada i jeste to povrće koje se ubere, a o ukusu kupovne hrane i ovoga što je iz vrta se nemože ni diskutirati.

Hvala vam na pohvali za panjeve, samo da se razraste čuvarkuća u velikom panjuWink i onda ću smile39od ljepote.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 01:29
Smrckooooooooooo! smile89 Sve je super, ma super su i najloni, a kamoli ne ono ispod njih. Svaka čast! Moš u svom selu držat tečaj za mlade poljoprivrednike! smile55
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 01:56
Zadovoljstvo mi je  Flavija iz onakve ljepote da dođeš posjetiti moj skromni vrteksmile79.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 01:56
Već držim tečajeve preko ograde, ne mogu da krampam od pitanja i čuđenja. Sad sam naučila objašnjavati i pričati u hodu dok radim, preko ogradeWink.

Vi ne možete da shvatite kako mi je bilo i ružno. Ja sam gradsko dijete i drugačiji su odnosi sa susjedima u gradu , a drugačiji na selu.

Od početka od ljudi koji ne znaju što je voluharica, neven, a pogotovo mene ne poznaju...kad se što sije ( imaju svoju teoriju , a ja svoju), sam vidjela isprdavanje i podsmijeh, prevrtanje očiju, virkanje iza kuće.
Ja se volim šaliti uvijek, ako to nije ispod oka i iza leđa. Mrzim takve ljude, inače mi je otvorenost mana, ali ona dođe kad mi pukne film i bura odnese ciljanog. Tako sam jednu babu potjerala iz dvorišta i stekla si smrtnog neprijatelja. Nitko iz njene obitelji nas ne pozdravlja, a okreće ljude protiv nas, eto dotle je došlo ismijavanje. A bolje da ne opisujem kako sam je potjerala i to sa sred mog dvorišta, ali je prvo dobila lekciju lijepog ponašanja i o kulturi pogotovo u njenim godinama.
Samo ću jednu budalaštinu njenu navesti ( od mnogih). Žena mi je rekla kako sam podebela, a MM premršav i da je to zato što ja puno jedem i njemu ne ostane puno. I da bi bilo dobro da smanjim jesti da se MM udeblja. Ja sam tad ostala bez riječiShocked i skoro smile39. I nažalost nije se šalila, već me ozbiljno nagrdila.LOLLOL  A šta je najgore  sve budalaštine koje mi je servirala kad sam god sam na terenu se trudila da MM ne čuje, pa je on bio zabrinut za babetinu a ne mene. Dobro mu glava još na ramenimaAngry
LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:05
Sad lijepa strana mog vrta. Još malo anemonica.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:06
Moja prva ružica ovu godinu.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:07

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:09

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:10

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 02:11

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.