Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:01
duda..za ovaj vikend opet zovu kišu Confused pa poludit ću od tih kišnih vikenda
korijenko, pa zašto si bacila taj simpatičan i nezahtjevan cvijetek? mene on veseli svojim lijepim listovima Smile
Triška, sve mi je teže otići Unhappy grad me više nimalo ne privlači i jedva čekam dan kada mogu na brijeg otići Embarrassed koliko god se naradim tamo toliko se i odmorim i nije mi teško, a u gradu mi je sve teško i ništa mi se ne da Confused veselim se što ćemo se vidjeti u subotu Smile
Hojčika...ma zeznula sam ja što ga nisam dublje posadila da ne bude tako ćelav, ali ...dobro je cvate i šepuri se LOL

andrea..to bi mi stvarno bilo predugo Unhappy po mom planu, u zagorju sam oko pola 5 Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:02
njušim neke sedume tu kod tebe na brijegu.sjeti me se.LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 23:25
goge niš nemoj njušiti, nego dođi i izaberi si Wink

napokon ima koja slička..iako naravno između kišnih razdoblja Confused

otočki sedumi su se smjestili u ovaj vrtić Big%20smile

roza ružica je prošle godine jako kunjala, ali ove se hvali Wink

cimiii pogleć ju kako se sprema smile198

campanule su procvale, ali je dobar dio vjetar sredio Unhappy

i jedna ružica za kraj..danas Wink sutra nastavim

pozz svima Smile

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 10:44
divno,a ja cekam nastavak
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:30
gio pa onda te ne smijem pustiti da dugo čekaš smile78
počele su nigele...jako su mi simpa

turski karanfilčeki :)

cotula mi liči na neki jako nježan tepih...skoro da bih fino sjela na nju smile156

digitalis ima još dvije grane

i bijeli sijan prošle godine

alium...jedan jedini

tradenscatia se u par dana rascvala, ali čekam i drugu da vidim jesu li iste boje

makići su se sami rasijali

napokon sam dočekala da mi cvate lupinus i baš sam sretna smile198

tritoma

a zakaj je kokotić ostao tako mali? LOL ma nema veze..slatkički je

silvekine trubice...zaboravih ime Confused

i heuchera cvate

i bromini zvončeki Smile

i sad sam već svašta utrpala...dostaaa LOL

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:38
Nisam pogresila sto sam opet navratila ...nigellle i jesu simpa(moje tek nikle),cotula tako njezna, kod mene tritoma tek pokazala pupoljak,al zadovoljna sam...i ja zaboravim tim trubicama ime,tko ce sve zapamtiti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 15:12
Lepeke sam cveteke i ja kod tebe vidjela! Uživam na bregeku.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 14:41
Kolika ti je cotula, baš si dobro rekla kao mekani tepih, baš ti je lijepo na bregu, mir, zelenilo i puno lijepog cvijeća Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:04
Svašta ima i prekrasno je, a lupinusi su i mene oduševili.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:14
smile71 divno
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:39
Na tvom brijegu cvjeteki lijepo napreduju, a kako i neće kad s toliko ljubavi ih obasipaš!WinkThumbs%20Up
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 15:57
Ja pol zadnjih slika uopće ne vidim, a silno me interesira tvoja cotula, da vidim kolike će moje, možda, jednom narasti. Ovo kaj vidim je krasno i prekrasno. Super je na tvojem bregeku! smile71
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 16:10
Kako volim ovakve slike! Lijepo si ih skockala.

I nemoj, please, sjesti na cotulu! Šta bi od nje ostalo LOLLOLLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:31
ti si prava coprnica! kad god pitam kaj i kak je bregu, stalno odgovaraš kak nema ništa zbog stalne kiše. I sada pokazuješ ovu silnu ljepotu od cvijeća! Kaj da čovjek radi s tobom? Po turu ćeš dobiti prije nego kaj pokušaš sjesti na cotulu...
Čak ti je i muškatica dobila pupoljak. Mene baš zanima kak je moja u Senju.
Uglavnom, cvijeće je predivno i prelijepo i savršeno!ClapClapClap
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:42
šuti cijelo vrijeme i onda samo pukne slike.LOL
stara sve ti se rascvijetalo baš si coprnica.LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 18:52
Predivno ti je svesmile55
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 21:39
drage moje...lijepo od vas što ste prošpancirale kroz moj vrtek Smile i hvala na lijepim riječima Smile
flavek pa kak ne vidiš slike? ja sve vidim Wink možda je nekaj štekalo pa zato
e hoyčika...pa ostao bi tepih od cotule LOL a za ovaj vrtić sa sukulentima moram još nabaviti one sitne kamenčiće
goga i sara kaj vi coprate? LOL pa sve ide puževim korakom 

Zagorski bregi
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:11
Vidim imas irisa u bojama koje ja nemam, zuti mi je prekrasanClap.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 22:48
zvrkice e taj je došao sa Brača na jesen od lantane i sad se pravi važan pred zagorcima i nekaj im klafra, ali oni ga ništa ne kuže..uskoro će i on kajkati LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 23:41
sve mi je lepega al sorry hauchera je predivna onako u kontrastu boje lstova sa cvijetekima divnoooo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.