Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 5354555657 104> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
duda..za ovaj vikend opet zovu kišu pa poludit ću od tih kišnih vikenda
korijenko, pa zašto si bacila taj simpatičan i nezahtjevan cvijetek? mene on veseli svojim lijepim listovima Triška, sve mi je teže otići grad me više nimalo ne privlači i jedva čekam dan kada mogu na brijeg otići koliko god se naradim tamo toliko se i odmorim i nije mi teško, a u gradu mi je sve teško i ništa mi se ne da veselim se što ćemo se vidjeti u subotu Hojčika...ma zeznula sam ja što ga nisam dublje posadila da ne bude tako ćelav, ali ...dobro je cvate i šepuri se andrea..to bi mi stvarno bilo predugo po mom planu, u zagorju sam oko pola 5 |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
njušim neke sedume tu kod tebe na brijegu.sjeti me se.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goge niš nemoj njušiti, nego dođi i izaberi si
napokon ima koja slička..iako naravno između kišnih razdoblja otočki sedumi su se smjestili u ovaj vrtić roza ružica je prošle godine jako kunjala, ali ove se hvali cimiii pogleć ju kako se sprema campanule su procvale, ali je dobar dio vjetar sredio i jedna ružica za kraj..danas sutra nastavim pozz svima |
|
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno,a ja cekam nastavak
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gio pa onda te ne smijem pustiti da dugo čekaš
počele su nigele...jako su mi simpa turski karanfilčeki :) cotula mi liči na neki jako nježan tepih...skoro da bih fino sjela na nju digitalis ima još dvije grane i bijeli sijan prošle godine alium...jedan jedini tradenscatia se u par dana rascvala, ali čekam i drugu da vidim jesu li iste boje makići su se sami rasijali napokon sam dočekala da mi cvate lupinus i baš sam sretna tritoma a zakaj je kokotić ostao tako mali? ma nema veze..slatkički je silvekine trubice...zaboravih ime i heuchera cvate i bromini zvončeki i sad sam već svašta utrpala...dostaaa |
|
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam pogresila sto sam opet navratila ...nigellle i jesu simpa(moje tek nikle),cotula tako njezna, kod mene tritoma tek pokazala pupoljak,al zadovoljna sam...i ja zaboravim tim trubicama ime,tko ce sve zapamtiti
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepeke sam cveteke i ja kod tebe vidjela! Uživam na bregeku.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolika ti je cotula, baš si dobro rekla kao mekani tepih, baš ti je lijepo na bregu, mir, zelenilo i puno lijepog cvijeća
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta ima i prekrasno je, a lupinusi su i mene oduševili.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na tvom brijegu cvjeteki lijepo napreduju, a kako i neće kad s toliko ljubavi ih obasipaš!
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja pol zadnjih slika uopće ne vidim, a silno me interesira tvoja cotula, da vidim kolike će moje, možda, jednom narasti. Ovo kaj vidim je krasno i prekrasno. Super je na tvojem bregeku!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako volim ovakve slike! Lijepo si ih skockala.
I nemoj, please, sjesti na cotulu! Šta bi od nje ostalo |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti si prava coprnica! kad god pitam kaj i kak je bregu, stalno odgovaraš kak nema ništa zbog stalne kiše. I sada pokazuješ ovu silnu ljepotu od cvijeća! Kaj da čovjek radi s tobom? Po turu ćeš dobiti prije nego kaj pokušaš sjesti na cotulu...
Čak ti je i muškatica dobila pupoljak. Mene baš zanima kak je moja u Senju.
Uglavnom, cvijeće je predivno i prelijepo i savršeno!
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šuti cijelo vrijeme i onda samo pukne slike.
stara sve ti se rascvijetalo baš si coprnica. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno ti je sve
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje...lijepo od vas što ste prošpancirale kroz moj vrtek i hvala na lijepim riječima
flavek pa kak ne vidiš slike? ja sve vidim možda je nekaj štekalo pa zato e hoyčika...pa ostao bi tepih od cotule a za ovaj vrtić sa sukulentima moram još nabaviti one sitne kamenčiće goga i sara kaj vi coprate? pa sve ide puževim korakom |
|
Zagorski bregi |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim imas irisa u bojama koje ja nemam, zuti mi je prekrasan.
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrkice e taj je došao sa Brača na jesen od lantane i sad se pravi važan pred zagorcima i nekaj im klafra, ali oni ga ništa ne kuže..uskoro će i on kajkati
|
|
Zagorski bregi |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je lepega al sorry hauchera je predivna onako u kontrastu boje lstova sa cvijetekima divnoooo
|
|
Odgovori | Stranica <1 5354555657 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |