Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 243> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti puno alisa!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ovo je calespinia.....100% ja sam ih sijao...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lijepi grm, pun cvijeća a ime ne znam. Kako se zove taj grm ?
Slikano danas u Gajnicama. . . . . . . . . . . . . . . . . . ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
To je visoki aster (zvjezdan). |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
pampas trava valjda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, Željka, to je pampas trava.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Naziv ovog grma? Na vrh mi ...., ali ne mogu se sjetiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kurika - euonymus
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znala sam da ćeš se ti javiti
![]() ![]() Na vrh mi je jezika bilo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Radila sam stratifikaciju sjemena tekome, samo se ovo pojavilo.
Je li ovo tekoma??? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
šumska biljka ,dosta visoka i jaka ima bobice ko bazga dok ocvate
![]() pa me zanima jel se te bobice daju iskoristiti za nekaj................... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vule, to je vinobojka. Nekada su je koristili za bojanje vina.
Znam joj još jednu namjenu, kao djeca smo se gađali sa tim bobicama, staviš je u šuplju cjevčicu, pa pušeš. Nema šanse poslije oprati robu ![]() |
|
![]() |
|
Smrčko, nisam baš sigurna da je tekoma, ona ima više listića.
Zašto je uzgajaš iz sjemena, bar nje ima koliko hoćeš, izbijaju grane iz zemlje na sve strane |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
znači ,ako su bojali vino ,nije otrovna kolko je ima kod mene ,nije mi jasno kak se nismo i mi njom gađali ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
molima bi one koji prepoznaju ovu biljku da mi kažu šta mi je niklo.sijalasam raznih sjemenki koje nisu na vrijeme nikle e sada je ova nikla, pa mi recite što je to.
![]() Uploaded with ImageShack.us hvala! |
|
![]() |
|
cvječka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() Biljka no.1. Tražila i tražila i ne mogu nać ništa slično. Inače je kupljena u Kauflanda tam negdje u proljeće kasno ill tako. Tada je ovaj tu svijetlo zeleni dio imao ljubičaste/magenta cvjetove koji su izbijali na ovim tamnijim dijelovima sa strane. Mama ga je iz nekog razloga stavila iznad štednjaka pa se dobro skuhao i sasušio pa ako neko zna kako ga oporavit uspješno bilo bi super :) ![]() Biljka no.2 Ovo jadno iskrivljeno čeljade koje nekako čudno raste...Tko je on? I zašto ima tako blesav rast? :) ![]() ![]() Ova dva su nedavno kupljena, ne znan gdje,navodno su ok za preživljavanje u kamenitim područjima??? I zadnji... ![]() Eto sama sam se trudila identificirat sto vise biljaka da ne bi pocrkale jer zaista volim biljke, al dok ne znan koje su teško se brinit o njima. :) Cijenim pomoć :) Thanks! :D |
|
![]() |
|
Na prvoj slici je tillandsia
Druga slika aeonium a dalje vidim tekst, ali ne vidim slike, neznam zašto |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Molim da mi pomognete i kažete koji je ovo grm:
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |