Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 67>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 22:24
mmm...sigurno divno mirise
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 06:14
Ti si spremila miris lavande u jastučićesmile141,a mirisni aranžman za stol ti je lipThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2010 u 06:29
Prekrasno!! Jastučići su u odličnim, osvježavajućim bojama (ja ne znam šivati, ali sveki zna - čim se s mora vrati odmah ću ju zaposliti). Aranžman za vazu je jako, jako lijep - to ću te malo kopirati Embarrassed , tako da mi kućica miriše.. Inače, ja kupujem one male granulice za usisavač i uvijek kupim miris lavande, zatim mirisne vrećice kakve si ti sama napravila za ormare, pa onda osvježivače prostora s lavandom, pa deterđent za suđe, omekšivač rublja, sredstva za čišćenje, sve lavanda... LOLLOL A kaj mogu kad ju toliko volim.. Čak imam i eterično ulje u sticku kojeg mogu nanositi na kožu kad sam pod stresom Smile . A da ne govorim koliko tanjura desertnih, pa pločica, pa raznih sitnica za kuću imam s nacrtanim lavandama.. Nema čega nema! Kupujem svašta s motivima lavande.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 13:34
Bergić, suši se lavanda. Sušim ju na balkonu, blizu vrata spavaće sobe pa mi sve unutra divno miriše...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 15:31
smile227za ljubičastog!
A lavanda! Eto ideje.Nije mi baš ove godine bujna, ali bit će nešto.Sviđa mi se ona kvadratna staklena vaza!Thumbs%20Up 
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 16:10
za kušine. Ajme ća su šesni..., a koji je to lipi vonj, kazala bi moja draga šjora Bepa. I smilje nimalo ne zaostaje, iako je iz VŽ, (hvala shasha), raslo na kontinentu, miriše nadaleko, pravi miris Mediterana. Po ovoj vrelini još mi samo fale cvrčci.
Onaj plavi zvončić je Campanula carpatica, karpatski zvončić, nezahtjevna biljka za sadnju u kamenjar.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 17:18
bravo vrijednice za jastučiće i aranžman od lavande
a i oni skromni zvončići su prekrasni u ovo doba ljeta
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 18:11
Smilejastučići , sušena lavanda, aranžman ...ma sve je prelijepo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 01:35
Puno ljepote ima kod tebe....Posebni su hemerokalisi i pandoreaClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:47
smile227preljepi jastučići sa lavandom...preljepa boja lavande i ja je obožavam
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 18:01
I ja sam malo bila kod tebe i oduševila se opet i opet zaista !!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2010 u 21:42
Pa di si nam ti, mila naša!!??
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 08:42
Bergenija, hej mašem preko Učke, pa valjda čuješ, ajde brzo slikaj, dok ne počme škola, jer poslije ćeš imati ispriku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 13:00
Mala kako vegeta smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 16:21
smile219
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 19:54
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Evo i mene!
Javljam se u ovaj sparni dan samo s jednim razlogom. Procvjetao mi je kaktus. Pošto je to prvi puta, osjećam se pomalo uzbuđeno i sretno!smile126
Evo ga;

- ova graničica je za sada najljepša;

- spoj heuchere, santoline i visoke trave:

- alstroemerie još cvatu, to im je druga cvatnja. Cvjetaju na mjestima gdje ima malo hlada i više vlage;

Draga Bergi, nakon poduže šetnje tvojim vrtom, pregledanih zaostataka, mogla bih samo ponavljati već rečeno od cura koje su redovitiji posjetioci, a kada bih pisala šta mi je sve prelijepo kod tebe ne bih do jutra bila gotova, zato samo osvrt uz par sličica...
Iako ni ja nisam preveliki ljubitelj kaktusa, znam da ljepota njihovog cvijeta može čovjeka toliko oduševiti i usrećiti, valjda zato što cvjeta kada on hoće i cvijet tako kratko traje Wink.

Imaš lijepu kolekciju graničica,ali ova je stvarno smile120.
Oduševila me kombinacija santoline, heuchere i visoke trave, santolinu i hecheru imam, samo mi fali trava... jel to možda Deschampsia caespitosa 'Goldschleier' odnosno busika?
 alstroemerie  su prekrasnesmile94, Hoyine/moje počele pokazivati pupiće i ja jeeeedva čekam Big%20smile.
 i za kraj da još pohvalim TM, jer ove  rupe ili posudice u zidu su ne samo lijepe nego i originalne smile141za vrijedne ruke i ideju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 21:06
Ovo kamenu je super ideja,a i za sve ostalo  ClapClapClap !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 08:36
Svratila sam, al' nema noviteta,odnosno novih slikica. A da znaš da sam prošlu subotu bila u napasti da ti svratim uživo. Samo smo imali dva cilja i vremenski ograničeno.
Prolazili kraj putokaza Tinjan! A ja stalno pričam MSK o tvojim balkonima i vrtu!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 09:34
Dobro sam se zagledala u kaktus sa bijelim cvijetom, "strmi" kamenjar, oduševile su me vazice sa čuvarkućama, lantana ti je mrak, agapantusi .... hm, hm, lijepi su, ali pamtim lanjske ... Ali najbitnije: uživam gledati tvoje slike na kojima se, osim cvijeća vide dijelovi predivno uređenog dvorišta, kuće i gdje se nazire krajolik. Svaka čast!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 09:37
Zabušavaš!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.