Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 243> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da nije gužva na forumu.Svi smo vani,uživamo na zraku i u vrtovima.Vjerujem da si ti u vikendici i dati je lijepo.Ja sam pregledala tvoje dvorište i vidijela rascvjetane ruže.Baš su prekrasne,morati ću ih doći vidijeti u živo....Pozdrav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno , duguješ mi jer si mi jednom bila ispred kuće, sada na Kozalu i u moje dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tri dana sam bila u vikendici, pa mi je bila vidna promjena u dvorištu večeras kad sam došla, pa evo nekoliko slika.
Najveća promjena je svakodnevno kod ruža. Otvaraju se pupoljci crvenih, žutih prenjačica, koji su najbrojniji, ali i drugih ruža, koje imam u dvorištu.
Maćuhice su neuništive, nikad ih nisam imalo ovoliko i zaista lzaslužuju posebnu pažnju.
žuta margerita došla od Otok počela cvjetati i sad će cjelo ljeto.
Irisi koji sam dobila od korijenka, kao plavi, iznnadili me svim bojama bilo je svjetlo i tamno plavih i predivnih žutih.
I na kraju mislila sam kako Andreina tritoma neće cvasti još ove godine, ali me ugodno iznenadila - čekam da sepotpuno otvoti
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ograda s ružama -
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
mogu samo reći:
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ograda za penjačicu super ideja, sve prekrasno, a koliko pitara kad sve to zaliješ.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
prelijepo je sve žuta ruža divna
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Jako lijepo - prekokrašno!
A žute ruže -
![]() I ja se pitam kao i lantana, kad sve to u vazama stigneš zalijevati po ljeti?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
m akod tebe kao u prići o trnoružici
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O Bože tek sad vidim koliko cvijeća i saksija imaš. Pa ti stvarno ideš u zrak. Bilo bi te dobro organizirati da uređuješ grad. Sve je prekrasno, trud se u tvom slučaju vraća pravom ljepotom
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ruže volim i imala sam ih uvijek, ali vi ste me svi zarazili s čudom biljka, jer nikada prije dok sam još radila nisam imala tako bogato dvorište. No evo zadnjih godina od kada sam u mirovini, te zahvaljujući i vama sve je više vaza, sve je više cvijeća, ali sad ću stvarno morati početi iznositi cvijeće van svog dvorišta, jer vidim da je mjesta premalo. Da naravno da je problem i zaljevanje, ali kad me nema uvijek se nađe neka dobra duša, koja zalije. Hvala vam svima, jer vi svi imate još ljepše vrtove i dvorišta, pa sami znate kakva je to uživancija svako jutro vidjeti neki novi pupoljak kako se otvorio.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Triša predivno!
Sad tek vidim koliko prije sve procvjeta kod tebe . Moje žute ruže su tek počele dobivati pupoljke, a tritome listove.
Reci mi, molim te, jesu li ono iza irisa, jesenske anemone?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa ruze su velicanstvene,macuhice isto tako
![]() moje ruze su pune pupoljaka,tek treba da se otvore,a tritoma je jos malena,bas sporo raste,za tvoju ![]() |
|
![]() |
|
Jesu draga to su anemone, tri sam dobila ove jeseni - nikad ih još nisam imala i jakoim se veselim.
Gio - tritoma je od lanjske godine Andreina, kako sam je pošišala mislila sam da neće cvjetati i baš sam se iznenadila kad sam ugledala pupoljak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow ruže su stvarno fenomenalne,moje tek u pupićima..irisi isto super
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša a šta da ti izdvojim kada je sve taaaako lijepo??!!!
Možda za nijansu tvoje prekrasne ruže!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ruže su STRAVA !!!! Bujne su ko da su u đungli.
A što se tiče irisa moji su ti samo plavi ovi nježno žuti su ti od nekog drugog. Ja imam doma jako žute irise ali ih nisam vadila barem 4 godine tako da ti su ti od nekog drugog.
Svejedno predivni su i nemam tu nijansu boje, čini mi se da su ti šatirani, bijelo-žuti
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijepa ti ja ta ograda s ružama
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
..zaista se ne mogu načuditi zar je tolika razliak u temperaturi spram mene??? nama ruže tek lagano zameću pupove a zelenje tek lagano raste i izlaži iz zemlje.... nevjerojatna razlika :))) .... vrt a pogotovo ruže su preeeeedivne :)))))))
|
|
![]() |
|
Ove godine je valjda povoljno, ima dosta kiše, a bio je onaj period suše i jako toplog vremena, koj valjda pogoduje, a kod mene je sve zaklonjeno od bure, pa možda i to ima utjecaja.
Ruže su i mene iznenadile,a još ih nikada nisam dohranila, mislim da ove godine ipak hoću.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |