Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 243>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 00:19
Vidim da nije gužva na forumu.Svi smo vani,uživamo na zraku i u vrtovima.Vjerujem da si ti u vikendici i dati je lijepo.Ja sam pregledala tvoje dvorište i vidijela rascvjetane ruže.Baš su prekrasne,morati ću ih doći vidijeti u živo....Pozdravsmile79
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 19:41
Naravno , duguješ mi jer si mi jednom bila ispred kuće, sada na Kozalu i u moje dvorište.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:14
Tri dana sam bila u vikendici, pa mi je bila vidna promjena u dvorištu večeras kad sam došla, pa evo nekoliko slika.

Najveća promjena je svakodnevno kod ruža. Otvaraju se pupoljci crvenih, žutih prenjačica, koji su najbrojniji, ali i drugih ruža, koje imam u dvorištu.

Maćuhice su neuništive, nikad ih nisam imalo ovoliko i zaista lzaslužuju posebnu pažnju.

žuta  margerita došla od Otok počela cvjetati i sad će cjelo ljeto.
Irisi koji sam dobila od  korijenka, kao plavi, iznnadili me svim bojama bilo je svjetlo i tamno plavih i predivnih žutih.
I na kraju mislila sam kako Andreina tritoma neće cvasti još ove godine, ali me ugodno iznenadila - čekam da sepotpuno otvoti

RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:17
Ograda s ružama - smile227, kao stepenice iz bajke!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:18
mogu samo reći:
smile71
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:19
Ograda za penjačicu super ideja, sve prekrasno, a  koliko pitara kad sve to zaliješ.
život je more
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:40
prelijepo je sve žuta ruža divna
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:59
Jako lijepo - prekokrašno!
A žute ruže - smile227
   I ja se pitam kao i lantana, kad sve to u vazama stigneš zalijevati po ljeti?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 23:30
m akod tebe kao u prići o trnoružiciSmileBig%20smile divno
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 00:35
O Bože tek sad vidim koliko cvijeća i saksija imaš. Pa ti stvarno ideš u zrak. Bilo bi te dobro organizirati da uređuješ grad. Sve je prekrasno, trud se u tvom slučaju vraća pravom ljepotomsmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:35

Ruže volim i imala sam ih uvijek, ali vi ste me svi zarazili s čudom biljka, jer nikada prije dok sam još radila nisam imala tako bogato dvorište. No evo zadnjih godina od kada sam u mirovini, te zahvaljujući i vama sve je više vaza, sve je više cvijeća, ali sad ću stvarno morati početi iznositi cvijeće van svog dvorišta, jer vidim da je mjesta premalo.

Da naravno da je problem i zaljevanje, ali kad me nema uvijek se nađe neka dobra duša, koja zalije.

Hvala vam svima, jer vi svi imate još ljepše vrtove i dvorišta, pa sami znate kakva je to uživancija svako jutro vidjeti neki novi pupoljak kako se otvorio.smile79

RIJEKA

Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 07:56
Triša predivno! 
Sad tek vidim koliko prije sve procvjeta kod tebe . Moje žute ruže su tek počele dobivati pupoljke, a tritome  listove.
Reci mi, molim te, jesu li ono iza irisa, jesenske anemone?   
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:12
Trisa ruze su velicanstvene,macuhice isto tako
moje ruze su pune pupoljaka,tek treba da se otvore,a tritoma je jos malena,bas sporo raste,za tvoju
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 08:18
Originalno poslano od člana katruža katruža napisao:

Triša predivno! 
Sad tek vidim koliko prije sve procvjeta kod tebe . Moje žute ruže su tek počele dobivati pupoljke, a tritome  listove.
Reci mi, molim te, jesu li ono iza irisa, jesenske anemone?   

Jesu draga to su anemone, tri sam dobila ove jeseni - nikad ih još nisam imala i jakoim se veselim.

Gio - tritoma je od lanjske godine Andreina, kako sam je pošišala mislila sam da neće cvjetati i baš sam se iznenadila kad sam ugledala pupoljak.
RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 09:27
wow ruže su stvarno fenomenalne,moje tek u pupićima..irisi isto superThumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 10:03
Triša a šta da ti izdvojim kada je sve taaaako lijepo??!!!

Možda za nijansu tvoje prekrasne ruže!!!!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:00
Ruže su STRAVA  !!!! Bujne su ko da su u đungli.
A što se tiče irisa moji su ti samo plavi ovi nježno žuti su ti od nekog drugog. Ja imam doma jako žute irise ali ih nisam vadila barem 4 godine tako da ti su ti od nekog drugog.
Svejedno predivni su i nemam tu nijansu boje, čini mi se da su ti šatirani, bijelo-žuti Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 11:05
Prelijepa ti ja ta ograda s ružama
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 14:57
..zaista se ne mogu načuditi zar je tolika razliak u temperaturi spram mene??? nama ruže tek lagano zameću pupove a zelenje tek lagano raste i izlaži iz zemlje.... nevjerojatna razlika :))) .... vrt a pogotovo ruže su preeeeedivne :)))))))
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 18:30
Ove godine je valjda povoljno, ima dosta kiše, a bio je onaj period suše i jako toplog vremena, koj valjda pogoduje, a kod mene je sve zaklonjeno od bure, pa možda i to ima utjecaja.
Ruže su i mene iznenadile,a još ih nikada nisam dohranila, mislim da ove godine ipak hoću.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.