Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 142> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono kaj piše u osobnoj...nema apsolutno nikakve veze sa muskulfiberom !! Sve ti je to od zuba !! Popravi zub vremena i pogledaj si u srce, bitno da je ono mlado !! Neću više moliti sličice jer vidim da....nemaš volje ! Strpit ću se do 25.5. i poslikati sama !! I da, nemoj se šišati, zaveži repić i bit ćeš prava....djevojčica !! Dobro ti stoji !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, trebala si vidjeti našu Glikicu kada je u mom vrtu ugledala živi panj bršljana star preko 10 god!
odmah je zaboravila na osobnu i zub vremena. odlučno je rekla da će ga izvaditi iako za to treba bager. |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, pa ništa nisam radila cijelu zimu i prvi pravo lijepi dan sam htjela sve odjednom napraviti. No sad sam usporila, pa gle kako mi to ide ( divi se mom dvorištu)
Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ovoj zadnjoj slici tamo negdje desno se vidi moj sin kako nešto kopa, a to kopa jednu gliciniju koja je otišla valjda dolje u Kinu ili......
Evo kako ta glicinija izgleda, a zapravo je namjenjena za bonsai: Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš sad Slavujčice, na koji bager sam ja mislila kad sam rekla za iskopati tvoj bršljan. Još ga samo trebam udobrovoljiti da mi to napravi. A ja cijelo ovo proljeće, od kad me ulovila bonsai-manija njemu govorim: još samo ovo mi iskopaj i gotovo....
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa s obzirom kakvu smo zimu imali dobro to kod tebe izgleda. Kaktusi još nisu u ciglarniku, ali kad ih staviš bit će to sasma ok. A zub vremena koji Free spominje... , mene više muči sila teže nego zub vremena .Ček ček kakvo to slikanje uživo Free spominje????
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana, nema više mjesta u ciglenjaku za kaktuse, sve zaraslo u sedume, čuvarkuće i još kojekakve puzave biljke. Sad mi to žao kopati, jer jako lijepo izgleda, pa sad smišljam kamo s kaktusima ?
A ono slikanje uživo što Free spominje ? Ćut ćeš na vrijeme. |
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica gledajući tvoju prvu fotku imam osijećaj da sam ušla u moj vrt koji još ništa nisam taknula,ali žao mi ga dirati toliko cvijeća u njemu,predivan mi je taj proljetni ugođaj.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće je probudilo cvijeće a i realiziraju se zimski planovi, čuvarkuće su se jako lijepo smjestile
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon tenk ju, sjetila si me, evo da stavimi malo čuvara mojih dragih, najdražih...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hahahahaaaaa, fora, vidim puno ulazaka u moj vrt, ali nema komentara. Pa naravno,ovo nije lijepo, nema tulipana,krokusa, narcisa i ostalih proljetnica, ljubice nisam slikala,jaglaci su prošli kao i visibabe.....
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako misliš nije lijepo , a sedumi, zar oni ne oduševljavaju, a tek kaktusi kad se smjeste?????, svatko kreira i oplemenjuje svoj vrt-okućnicu po svojim prioritetima i to se cijeni a ja cijenim tvoj rad i ljepotu vrta
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 5253545556 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |