dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 139> |
Korisnik | |||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Hej Baranjko, dovuci par kamiona zemlje, pospi pi betonu i sadi......
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Vidiš, vidiš...... ovo je još najbolji savjet do sad
Pozdrav Glikice |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
[QUOTE=aralija]
Svake pohvale, u poslu je birokrcija najteža a u ljepoti okoliša gazdarice, susjedi, a bogme i vlastiti ukućani
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ej draga ti imaš beton u vodovavnom položaju, a mene su ogradili s 21m visokim betonom(nazidali peterokatnicu). Zamisli kako to izgleda kad pripeče sunce. Nije ni čudo da mi pola biljćica krepa do polovice ljeta. a po zimi mrak pa opet nemogu imati gotovo ništa.
|
|||
Pozdrav iz Osijeka
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Dijana
MM je nabacio komentar kako bih ja bila zadovoljna jedino na salašu. Da imam svu širinu samo za sebe, da sadim gdje i šta hoću! Baš je pretjerao! Ne bih ja salaš, već široko, veliko travnato dvorište, pa da po njemu sadim gdje i šta hoću! (Skromnost mi je zaista vrlina, zar ne) |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ček' kad poludim i stvarno to i napravim....
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Samo da ti mahnem!
|
|||
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ovo ti je ideja za 10..ili...ma preseli se kod mene! E kad bi se mi dvi udružile koja bi to prašuma bila! |
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Draga, ne zovi me dva puta! Ionako mi je dosta ove blatnjave selendre!
A tvoje dvorište ima prostora.... |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Bez obzira na taj tvoj beton ti imaš zemlje koliko ja ne mogu ni prehodati pa prema tome ne kukaj molim te
|
|||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ksan
Pa znaš ti mene, samo što više prostora za cvjetiće... Rekli bi Dado & Dado, - nikad zadovoljna |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
E onda bi nastao arboretum! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
dadinice....tvoji komentari me ponekad do suza nasmiju.... toliko ima neobrađenih površina gdje bi se vrlo lako stvorio arboretum samo kada bi netko htio biti sponzor. onda bi tamo mogli slati ljude da se lijece od ove bolesne svakidašnjice.
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Sponzori.... hmmmmm, da li je to ona izumrla vrsta ljudi?
|
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Ha ha jesi me nasmijala ovako ujutro... podsjetila si me na mene, tako ja njurgam na svoj vrt, meni je pola vrta ( stražnjeg) asfaltirano jer su tamo garaže, i ja stalno pričam kak bi ja to sve bagerom razvalila i da samo budala tako upropasti dvorište i stavlja garaže iza kuće... ( čitaj da je vrt tj. kuća od svekra i svekrve pa će ti biti jasnije ). Ali.... jednog dana će se to sve promijeniti ...
|
|||
belica,zagreb
|
|||
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Belice , počašćena sam tvojom posjetom!
Držim ti fige za ostvarenje nauma! |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
eeee dobro je ak su u pitanju svekar i svekrva...meni je problem s mojima, stari izbetonirao pol dvorista prije par godina, a sad hoce i kocku travnjaka...veli nema gdje auto okrenut...ppppppppp....ovak sam izgledala kad je to rekao....poslikam vam u proljece... |
|||
pozdrav iz Zlatne doline
|
|||
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Izgleda da sam ja sretnica...jako malo toga mi je izbetonirano, samo puteljak oko kuće i terasa (koja treba potpunu obnovu)
|
|||
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|||
Odgovori | Stranica <1 5253545556 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |