Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 85> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je samo lijepa... kako ne zastati kraj nje i diviti se tolikoj ljepoti uz prekrasan miris
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su posebni ovi bijeli zumbuli
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, kak dugo nisam čula tu riječ "kranclerica", a tak mi je zgodna
Medo, brzo ti to naraste. Ne okreneš se tri puta a sve je već veliko Tikvić, sad već padaju latice s nje ko konfeti Blue sky, imaš pravo, mami poglede i izgledom i mirisom
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Anabistrica Najviše mi se sviđa zumbul - skoro pa mogu zamisliti miris
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve u bijelom, krasan i zumbul i divlja šljiva
|
|
život je more
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da ste još do nedavno imali snijeg još je i sve lijepo procvjetalo, a još k tomu su vam i pčele stigle. Kod nas u Baranji bome bojkotiraju. Izgleda da ih je duga zima ulijenila. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je mladenka!! Slika za nagradu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vlatkich, a možda ne zamišljaš, možda miriši skroz do Varaždina
Lantana,sad shvaćam, izgleda da sam navikla na bjelinu pa sada imam bijelo cvijeće u vrtu Bucka, možda je bolest napala pčele pa ih zato nema Anaida, nemoj pretjerivati. Šljivica se ponaša stvarno ko mladenka. Raskoš traje samo jedan dav
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW šljiva je stvarno divna .
šaljem veliki pozdrav i drago mi je da smo se jučer konačno upoznale |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakvo čudo od divlje šljive....prilipa je......
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Anaida]Predivna je mladenka!! Slika za nagradu![/QUOTE
Meni je skoro svaka Anina slika za nagradu! |
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lepo,bas lepo.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko, i meni, i meni isto. Zbrisali smo ranije s obiteljskog ručka samo da se mogu pridružiti vama.
11111, sada je šljivica posve zelena i takva će biti dok ne dođu rumeni okrugli plodići Mari, Ivany, e sad si stvarno pretjerala. Svejedno, hvala na takvom mišljenju Leona,
|
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ,ja sam nekidan bila u šetnji gdje je sve puno divljih šljiva miriše tako da je miris čak preintenzivan
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim šetati kod tebe. Meni osobno jedan među najljepšim vrtovima ovog foruma.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrice cvijeće ti je jedanko lijepo kao i povrtnjak, sve skladno i uređeno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisam pretjerla,od kad je vidio tvoje slike MM stalno govori da trebamo kupiti neki bolji fotoaparat.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikica sa oxalisom je fenomenalna ! I slobodno si mogla prešutjeti da je ono u pozadini prozor, ja ne bih skužila! Obzirom da si ti svojevrstan majstor fotkanja,ja sam prvo pomislila da je to namjerno tako postavljeno, nešto kao podloga baš za fotografiranje .
(No, kad si već spomenula da je to prozor, bar si me utješila jer znam da ima još prozora kao što su moji.) |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo je kod tebe...kaj se tiče mirisa, u pravu, miriše sve do Varaždina!
Ti i Gute ste me hitile u razmišljanje...vi velite kranclerica, a pri nama klencerica...i v prvi mah se nisam snašla ( jer gledam i čitam odtraga) sve dok nisam ugledala prelijepu, rascvjetanu šljivicu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5253545556 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |