Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 96>
Korisnik
Poruka
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Status: Offline
Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 12:52
Primjecujem da ih svi vecinom sadite u kamenje,panjeve,tegle ...ja planiram ih zasadit u direktnu zemlju ...jel mozda im to ne pase ? da postavljam okolo manje kamenje?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 14:19
 Cvijetomanijak, to mi radi dekoracije, paše njima svakakWink...

Jesenas sam  posadila  male bebice u ovu dugačku teglu , smjesa zemlje, pijeska i šljunka, očekujem da za 2-3 godine ispune cijelu posudu:

ovi mi nisu svi stali u gornju posudu, ali su u pričuvi, ako koji rikne:

a ovaj samotnajk je iz vrtlarije BB:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 16:40
Sara,mislim da će već do jeseni ove tegle biti pune čuvarkuća,brzo se one šireTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 18:37
a ne znam, mali kaktus, baš su skroz male bombiceWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2012 u 19:19
bome saro ,dosta si cuvarkuca posadila ,bit ce super kad se razrastu..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 15:44
čuvarkuce moje ljubimice

ovu cjevastu baš čuvam ,ona mi je dragocjena

ove su mi od prosle god,ništa nema od brzog rasta njihovog,

Vir
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 15:54
odlicne su vam cuvarkuce. razrasle bi se one, kamenjar da si ih otpočetka više zalijevala, zato ce ove godine buknuti:)
evo moje nove

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 16:07
preslatka je kikach čuvarkuća...baš me zanima šta je to pustila  cvjetić ili bebača

Vir
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 16:49
ŠMRC, meni su ih uništile neke bijele zločestoće!
Od prekrasnih zgusnutih, ostale, nadam se, dvije-tri!
...nekad bilo dva takva cimpleta...sad samo jedan...puno prorijeđen!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 21:26
Lovrek kakve bijele zločestoće? nisam primjetila da nekakve napasnici ili bolesti napadaju čuvarkuće Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 07:33
i meni su se ove zime prvi put pojavile neke bijele uši na čuvarkućama Thumbs%20Down
i to nekima koje sam jesenas uzela, vjerojatno došle s njima iz trgovine
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 11:33
pa jesu li to one leteće ili vunaste?
Leteće špricamo, a vunaste kistić ili štapić za uši u ruke, malo alkohola i nema ih više. Pouzdano, radim to s alkoholom već godinama i nije naštetilo nijednoj biljci. Koristim i za štitaste uši koje obožavaju abutilone i oleandere.

zagreb
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 12:56
ma leteće, mušice valjda
pošpricala sam ih još prije, valjda su krepale
ali i mene je začudilo da su se baš na čuvarkućama našle
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 15:50
je, je...baš takve!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Arnold View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arnold Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 14:18
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 16:00
uh znam točno o kojim ste bijelim mušicama pričale, jedno sam ih ljeto cijelo ljeto trijebila. A lani mi je jednu čuvarkuću i ogromna muhetina napala i to naravno baš onu najveću. odjednom je počela truliti , ja ju gledam odlučim izvaditi a kad ono ona je svoja jaja lijepo nakrcala u nju. FUUUJ ! bacila sam ju.
belica,zagreb
Na vrh
Arnold View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Arnold Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:02
Nije ćuvarkuća istrulila zbog jaja muhe nego je muha lizegla jaja jer je ćuvarkuća poćela truliti.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 19:36
Pozdrav Arnold !
Pripremaš li kakve novitete za ovogodišnju Floru ?
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:11

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2012 u 22:12

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.