dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 222> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam i ja došla u tvoj prekrasni vrt i prelistala ga od početka do kraja....Imaš jako lijepih biljaka u tvom carstvu..,Ružičnjak ti je prekrasan, nemam riječi ....Božuri su ti božanstveni, graničica je posebna kad tako dugo cvjeta, krompirko ti je jako rascvjetan, što mu radiš? Dalije su me osvojile, naročito one s tamnim listovima...Kaktusi i sukulenti lijepi i mnogobrojni...Ima još dosta lijepih biljaka ali ove su me posebno osvojile... .Vidijela sam i ove zadnje slike, mraz je stigao, ali i to ima svoje draži....Sve u svemu jako lijepi vrt i žao mi je što i ranije nisam svratila kod tebe....Poslati ću ti pp sa jednom molbicom....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, baš si lijepi buketić za vazu složila, a i vjenčić došašća ovako jednostavnan meni se sviđa.. Volim i one klasične okrugle, a i ove moderne verzije - samo mi je važno da su čim prirodniji materijali od kojih i radimo (a kod tebe i cimet i kamenčići, baš po mom ukusu!). Krasne su ti zimsike mrazne slike.. Oni neveni kao da su zaustavljeni u zimi.. Super!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne smrznute slike si nam poklonila, nevolim mraz ali ovo je prelijepo, nadam se da ovo neću doživjeti u svom vrtu!
adventsaki vjenac je prelijep u svojoj jednostavnosti |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti i na lijepim riječeima
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidis da se moze jos slikati ,vatreni trn super izgleda
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrznuto cvijeće, a tako lijepo, aranžman adventa super, a šipak prekrasan |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusić, (s)nježne ti pozdravčeke ostavljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta se bijeli i nije se otopio, i znači najavljuju još! neznam ali mislim da ja tu ne bi mogla živjeti, u stvari mi se neznamo ponašati na snijegu, odma je raspad sistema!
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su ti ove četinjače, imaš vaze iste kao ja, nadam se da će maćuhice ostati, moje su katastrofične ubila ih je kišurina!baš mi je lijep vatreni trn ovako sa snijegom!
|
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija,mačuhice obično prežive zimu,do sad nisam imala problema s njima.A snijeg,pa mi smo se rodili s njim i nama je to normalno,kukamo ako nam zima prođe bez snijega,a bilo je i toga.To je kao tebo more,koja ga gledaš svaki dan,a mi čeznemo za njim.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe sniježne slike, cvijeće se ipak neda, lagano proviruje, lijep ugođaj
|
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je lijepo
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti one slike sa biljkama na -3, koje je prekrio mraz..
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
došla san da vidim ima li novoga snijega.....
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš bi se bilo lijepo malo valjat po snijegu he-he ko luda sam bez toga - no ipak je "snježna idila"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da drage moje i zima ima svoje čari ako ne traje predugo kao lanjska Antonija za sada ništa od novog snijega,ali to ne znači da ga ne bude
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno ipak i zima ima svojih čari iako bi mi cvjetoljupci bi željeli da je preskoćimo |
|
Odgovori | Stranica <1 5253545556 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |