maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nova stanovnica
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
za sada toliko jurim pod tus i na posao..pusa svima koji setaju mojim vrtom dok me nema...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
upravo sam prosetala,i divno se provela
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
i ja sam prošetala i uživala u ljepoti tvoga cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ako ti ljubice ne cvjetaju, ali zato sve drugo je..prekrasno, šareno, rascvjetano
![]() Posebno su mi prelijepi kaktusi....
S ljubicama treba strpljivo čekati... neke brzo procvatu a neke i do godinu dana trebaju...To je bar moje iskustvo.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() I onakvog što nemam
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imaš puno,puno lijepog cvijeća,i kaktusa naravno
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Jel to Burino cvijeta ili sam pobrkala sukulente
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sukulenti su danas moji favoriti. Ona nepoznanica se ne vidi baš savršeno, ali mislim da je to Stachys byzantina - zečje uši. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ajmo sad odgovarat po redu... gioiaa hvala sto si dosla i u moj skroman vrt i da si uzivala kao sto ja uzivam u tvojem.. moon, toni ![]() draga baka , moje ljubice su u štrajku to je sigurno...imam svega 5 kom i to u biti 3 vrste pa sam ih zapelcala..lani su cvale dvije al ove godine nijedna..zasto i kako neznam...a strpljiva sam toliko da svaki dan povirim ima li koji pupic mozda ![]() kaktusi su inace moja dugogodisnja ljubav i uvijek im se nanovo divim...doduse volim sve al to je moja ljubav uz ruze...znas da kaktuse cak podragam jer sam to davno procitala negdje ..kao oni to vole i bolje ce rasti...samo naravno trebas paziti da te ne ubodu ![]() Retriver Sara moj dragi gost ![]() ![]() lilie drago mi je da si stigla i ti u moj vrt ![]() mali kaktus ![]() anči39 ako mislis na ovaj sukulent do ovog tankog..je ,cvate i to bijelim cvjeticima..neznam imena pa me to zeza...ovo tanko ko stapic ne cvate... Anastazija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
evo jos malo novih slikica...
ova ruza je starinska,i meni divna uspomena na baku... preivno mirise. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() uhvaceni na djelu,sve mi ruze pojedu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() jedini adenium black ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |