Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 66>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:06
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:07
nova stanovnica

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:08
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:09
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:09
za sada toliko jurim pod tus i na posao..pusa svima koji setaju mojim vrtom dok me nema...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:22
upravo sam prosetala,i divno se provela
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:35
i ja sam prošetala i uživala u ljepoti tvoga cvijeća Tongue
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 16:40
smile120
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 17:43
Ako ti ljubice ne cvjetaju, ali zato sve drugo je..prekrasno, šareno, rascvjetanoThumbs%20Up.
Posebno su mi prelijepi kaktusi....
S ljubicama treba strpljivo čekati... neke brzo procvatu a neke i do godinu dana trebaju...To je bar moje iskustvo.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 19:12
jako lijepo maslačakSmile...reci jel sedum Aurora, držiš na suncu ili u sjeni, baš je lijepo crvenkastSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 20:28
smile199 sam i vidjela jako lijepog cvijeća.
I onakvog što nemam Wink, Clap !

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 20:42
Imaš puno,puno lijepog cvijeća,i kaktusa naravnoTongue
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 21:59
Jel to Burino cvijeta ili sam pobrkala sukulente

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2011 u 23:09

Sukulenti su danas moji favoriti.
Ona nepoznanica se ne vidi baš savršeno, ali mislim da je to Stachys byzantina - zečje uši.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:02
smile227 koliko vas je bilo dok me nema smile79

ajmo sad odgovarat po redu...

gioiaa hvala sto si dosla i u moj skroman vrt i da si uzivala kao sto ja uzivam u tvojem..

moon, toni smile79 i dodite mi opet

draga baka , moje ljubice su u štrajku to je sigurno...imam svega 5 kom i to u biti 3 vrste  pa sam ih zapelcala..lani su cvale dvije al ove godine nijedna..zasto i kako neznam...a strpljiva sam toliko da svaki dan povirim ima li koji pupic mozdaLOL...

kaktusi su inace moja dugogodisnja ljubav i uvijek im se nanovo divim...doduse volim sve al to je moja ljubav uz ruze...znas da kaktuse cak podragam jer sam to davno procitala negdje ..kao oni to vole i bolje ce rasti...samo naravno trebas paziti da te ne uboduSmile

Retriver Sara moj dragi gostsmile78  kao prvo morala sam trazit na netu koji je to aurora (ja i nazivi smo na viLOL)  ,kaktusi su svi kod mene na stalku u verandi gdje dopodne imaju sjenu dok se sunce ne pojavi i onda su cijeli dan na suncu.. do sada je bio uvijek samo zelene boje al ove godine se pojavilo crvenilo..

lilie drago mi je da si stigla i ti u moj vrtsmile78naci cemo i za tebe nesto...javi se na pp

mali kaktus smile78 kao sto tvoje ime kaze tako je pocelo kod mene,jedan mali kaktus i ljubav je stvorena..

anči39  ako mislis na ovaj sukulent do ovog tankog..je ,cvate i to bijelim cvjeticima..neznam imena pa me to zeza...ovo tanko ko stapic ne cvate...

Anastazija  Tongue  drago mi je da si svratila smile78  hvala na imenu..sad i ja mislim da su to zecje usi al mozak jednostavno nije radio i nisam se sjetila imena...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:09
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:11
evo jos malo novih slikica...

ova ruza je starinska,i meni divna uspomena na baku... preivno mirise.

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:12

uhvaceni na djelu,sve mi ruze pojedu smile206

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:13

jedini adenium black
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:14
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.