DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 86> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koji slatki kompletici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I ovaj mi je baš zgodan....odličan motiv...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Jaaakkooo prekrasssnooo i slatko
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preslatki kompleti
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka daj malo pošalji te svoje inspiracije!
![]() Svaki puta kada staviš nove radove ja se oduševim, jer su svaki puta sve ljepši i ljepši. Jedva čekam sredinu prosinca....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Cure svima veeeeeelika
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Samo da pitam....si probala gmail...
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlični kompletići...ne znam koji mi je draži
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nisam, nešto me zeza kompjuter, a i mobilni internet, pa evo jedva sam sad uspjela nešto vidjeti od radova, a ovo ću probat kad budem imala malo više vremena
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna,ljepo si je napravila.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajna limenkica! Mmmmmm, nekakve kekse vizualiziram unutra!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ali ni ove šljokice se ne vide dobro, teško ih je uslikati onakve kakve u stvari jesu (zlatne)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
Prekrasna kutijica
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
djedica odlično izgleda na ovoj podlozi,prava božićna kutija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Da da....lijepa podloga i divan motiv.....bravo
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Praavvaa božićna kutija, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako lijepa kutijica...predivan mi je onaj motiv na poklopcu
![]() a sa šljokicama imam i ja isti problem....na fotkama izgledaju bez veze
ali bitno je da mi znamo da su uživo lijepe
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepi kompletići ovaj zadnji s jelenom mi je baš sladak
|
|
![]() |
|
Ja sam bila na netu od 9-10 sati, ali o tebi ni traga |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |