Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laserska rezačica šablona vam svima zahvaljuje! Ajme, kako ste me nasmijale sa svojim idejama i usporedbama, još uvijek se kesim...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh, to ti je najbolja ideja!!!
Pozdravi mamu, i odmori se!!!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti Izzy na savjetu, močila sam print, al teško se skida, pokušat ću potopit u vodu dio di je platno, nadam se da u drveni okvir neće ući previše vode, ako se to ipak desi...ma ko ga šljivi-jedno platno manje-više.
Ima dosta vas kod kojih sam primjetila posebnu urednost i sklonost "picajzlastim" mislim da bi češće trebala gledat vaše galerije da mi uđe u mali mozak (nadam se da nije cijeli takav, hahahahaha).Kad ja počnem nešto radit, kad sine ideja ne mogu dočekat da završim...pa onda i prezentacija zakaže ![]() |
|
![]() |
|
miki ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
Pogledao sam sve radove. Imaš puno lijepih radova i super radiš
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
blago neli,dobila je prepredivnu kutiju..kao i uvijek, originalna si do zadnjeg detalja..
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
originalno kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tvoji radovi mi podignu raspolozenje,cestitam!
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prekrasan rezultat eksperimenta,divan efekt sa šablonom i predobre boje!
Totalno sam zaostala radi neke viroze il gripe al ovo me osvježilo!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti već duuuugo nisi ništa ovdje objavila, a kako je krenulo niti nećeš!!!
![]() Ovo je naravno bila samo jedna mala šala, i da te malo razbudim, jer mi se čini da si u posljednje vrijeme malo zaspala....
![]() Ali, ako imaš opravdan razlog onda je sve +5!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne proganjaj me Proljećka već idi tamo otjeraj onu Zimu i daj nam malo sunca, nemoj tu zabušavati! Bit će radova, čekaju red, imam puno posla!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Draga Izzy zainatila sam se i pregledala sve stanice od-do...htjela sam napisati nešto što već nije napisano (što se tiče pohvala itd) ali ne uspjevam.Ja sam tek nedavno pokušala lijepiti ,farbati ,lakirati...zanemari redosljed.-.a gledajući tvoje radove i pamteći savjete osjećam se kao da sam na samom početku (e ovo nije nitko napisao sigurno). Sigurno imaš još jako puno znanja a ja jedva čekam da to podjeliš sa svima nama
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Draga moja, danima je već pokušavam " udaljiti " od nas, i izgleda da sam skoro uspjela!!!
![]() ![]() A što se tiče posla znam da imaš pune ruke, i ponešto drugo ( mislim glavu) ali nema veze, samo ti daj...
![]() Mi imamo vremena, mi ćemo te čekati, to se kod tebe uvijek isplati.
![]() |
|
![]() |
|
@Andora - hvala ti na pohvalama i molim te nemoj se osjećati kao na početku! Svatko ima svoj tempo, samo treba biti ustrajan, a ovo je doista divan hobi od kojega rijetko tko odustaje! Ako trebaš što, slobodno se javi!
![]() @Proljeće - kako znaš da mi sljedeći tjedan cvjetaju ruže? Čitaš moj horoskop ili što? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jooooj a joooooj a baš mi te žao, što nećeš stići!!!
![]() Kao što već rekoh, moj muž i ja već slavimo tvoj početak rekreiranja i zdravog života. Sada ćeš tek disati punim plućima, kada te svježi zrak malo "pročisti".
![]() Ups, ispričavam se ako mi je post malo off topic, slobodno me izbrišite, ili prebacite u možda neku novu temu pod nazivom: .....idemo u planine jer tamo nema zime....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i ti spavaš, hoćemo nove radove - vikend je iza nas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kuc,kuc
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Izzy,evo napokon uđoh u tvoj kreativni labos i za sve što vidjeh imam samo riječi oduševljenja.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, stvarno ne znam gdje da se obratim... niš mi nije jasno, nisam dva dana pošteno stigla na forum, a nestali mnogi postovi koje sam ostavila po galerijama, a vidim da nema ovdje niti tvog andjelka a znam da sam sigurno i na njega ostavila komentar... dakle, ništa mi nije jasno, kaj se dogodilo, kud nestadoše postovi
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hej drage moje! Evo me iz Slavonije! Malo razjašnjenje - server se iz Amerike selio u Njemačku pa je nastao mali problem i izbrisani su nam svi postovi od 30. i 31.03. stoga ćemo morati sve ispočetka, kao u Zoni sumraka! Odnosi se na cijeli forum, nažalost...
Postirat ću anđela opet, samo da se vratim u ovu zagrebačku kolotečinu! ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Da mi je znat šta sam radila jučer, a ne 30. i 31.03.
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |