Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cure, curice moje, hvala na pohvalama. Vidim da se još uvijek radi, niste na zasluženim odmorima i ne brćkate se u moru.Ali zato ste vrijedne što se vidi po vašim radovima. Ne radim ništa (osim kad moram) jer mi je u kući "pet atomskih bombi" pa ne znam gdje je šta ali i tome će doći kraj a onda... Sve je to Nato moja print i to na najobičnijem papiru (za razliku od tebe koja si "uhvatila Boga za bradu" pa imaš pelir) a pohvale tvoje mi gode jer kad vidim tvoja odegalca i vitice - cure mi sline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš je simpatična i originalna ta kutijica,
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična ti je kutijica, a sličice GENIJALNE! SVE!!!
Posebno prva! ![]() Kad već pričate o papiru, mene nekako strah stavit pelir papir u printer...sve mislim da će ga zagutat. Jel strah opravdan??? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
prelijepo je i vrlo maštovito!oduševila sam se kad sam vidjela!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
cvjetna kutijica je prekrasna,vesela,ova c/b me oduševila izradom,motivom,originalno,savršeno!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ljubim ruke milostivice, sve od reda
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Preorginalna kutijica,odlično !
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Danas sam tek vidjela tvoje radove, ma prekrasni su , nema im prigovora.
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ti misliš da je ispalo dobro, treba te malo ispalo ti je super
![]() ovo mi je bolja fora,mislim ljepša mi je slička nego ono iz NB-ija
|
|
![]() |
|
a tak sam se bila zagrijala za onu salveticu da sam morala nešto u tom stilu. Drago mi je da sam ipak uspjela juhuuuuuuuuuu
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Gogać, iako sam na VI s decopageom, moram priznati da ti se uvijek i oduvijek divim! mlada damo, osim što si talentirana, ideje i radovi su ti ludnica. tvoj vjenčani pokon više je od materijalne vrijednosti. znači, neprocjenjivo je!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Meni je poseban i jako zanimljiv stakleni tanjur sa violinom, ako sam dobro shvatila po tebi nije završen, meni je ovako poseban , no neznam šta ti još vidiš šta bi trebalo dodati pa me zanima krajnji rezutat
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predobra je ova kutija,predobra ideja i izvedba.......meni su i inače te crno bijele kombinacije jako drage ali ti si to ukomponirala u jednu predivnu priču.....divno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
i ovo je još jedna divna galerija radova. stakleni tanjuri ostavili su me bez daha, a ima tu još puno lijepih stvari. slučajno sam otkrila ovaj podforum i ostala iznenađena koliko lijepih stvari sam vidjela. i sama sam dobila volju da napravim nešto, još više iz razloga što imam dosta starih salveta koje sam skupljala kao klinka i sva sreća nisam ih bacila. možda jednom i ja otvorim svoju galeriju...
|
|
![]() |
|
evo i mene nakon dugog toplog ljeta (kako kome). Nešto se ipak radilo a ne samo "škicalo" u vaše galerije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moj stari etui dobio novo ruho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |