Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 370> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepa..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana imaš zlatne ruke, uh ova ruža je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu,ruza je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a šta drugo nego
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
kakva divna boja
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Predivno!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drago mi je da vam se sviđa i hvala svima
![]() Evo malo i drugog cvijeća koje je procvalo u vrtu Pakujci bijeli, plavi i ljubičasti ![]() ![]() ![]() ![]() Amarilisi u punom cvatu ![]() ![]() Ovom cvijetu neznam ime, ali sada počinje cvasti pa cvate sve do jeseni ![]() ![]() Felicia opet cvate ![]() Gilardia kod mene cvate od sad pa sve do zime ![]() Anemone su oper procvjetale ![]() Ima još toga, ali za drugi put... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne znam kojim riječima nisam do sada pohvalila tvoje cvijeće i dvorište i zato po ne znam koji put - prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno lantana
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znam da o takvom vrtu mogu samo sanjati..... Spoj kamena i cvijeća, sve to urađeno i uređeno vrijednim rukama...... naprosto fantastično. Ova ruža što si ju sama uzgojila je
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet užitak za oči. Vidim da imaš više amarilisa u jednom pitaru. To sam primjetila i kod Hoye.I naravski tvoji već cvjetaju.Moji još ništa i ja sam ih do sada svake godine sadila po jednog u jedan pitar. Ovo je puno ljepše.Izgleda kao buket! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja moram svaki dan svratiti u tvoj vrt, jer tu uvijek ima nešto novo i uvijek prekrasno
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana draga, ma šta se više može reči za tvoj vrt i tvoje cviće nego samo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Amarislise su kao naslikani kistom nekog umjetnika... I listovi i cvjetovi - sve mi je divno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
evo mene prvi put na ovim stranicama...dok sam pogledala sve slike lantaninog vrta ostala sam bez rijeci od ljepote...sve je prelijepo i uz ljepotu cvijeca jos je i na moru...kombinacija za 10
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nesmijem propustiti niti jedan dan šetnje tvojim vrto je bi bila prava grehota da ovo ne vidim
Dakle, da li postoji nešto u tvom vrtu što je malo manje od prekrasno? - nema šanse.
Pakujcima obavezno skupljaj sjeme pogotovo plavima, amarilisi su savršeni, a ovo žuto-nepoznato je prva liga, to je neka pokrivačica tla ili mali grmić, do sad neviđeno.......
Gilardia je isto super, moja sestra ju ima ali ne znam zašto kod nje jako naraste na dugim stabljikama i onda se polegnu i ti izgleda neuredno. Možda je tvoja mini vrsta, ne znam puno o njoj, ali tvoj gilardia je mala i kompaktna, lijepo je sva zbijena i grmić
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana bravo!!!
I ja sam ove godine kupila gaillardiu i već je počela cvjetati...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja sam samo malo uletila da pogledam i brzo izletila
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |