Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 203> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam gdje sam bila zadnje vrijeme, pa sam tvoju hacijendu preskočila, to ti je ono "ki će kome, nego svoj svome" Vavek mislim lako ču do korijenka ona je tu blizu. I onda se vavek nanovo zabezeknen i napravim spisak i rezervaciju. Ljubav prema prirodu zbilja je nenadmašna - u tvom slučaju. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo Korjenčice, super ideja za spektar godišnjih doba. I izgled je boli glava
![]() I ja planiram staviti cijeli vrt na papir ( kad se kuća završi).Naizmjenično stavljati biljke koje su proljetnice, ljetnice i jesenske. Samo ne znam di će mi sve stati, prostor je najmanji problem ići ću u vis ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Korijenko puna si ideja, ova s krugom je izvrsna
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Korijenko, baš ti je lijep vrt, kraj u kojem živiš ... Blago tebi ... |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobar dan, drage moje, u vrtu nikad mira, i ovaj je vikend bio radan, najprije kod Lore. Mene i Šmrcka je odmah zaposlila sa štihačom i motikom dok su ona i Hoya razgledavale Lorino carstvo bilja, naravno najprije smo kafetarile uz izvrstan Šmrckov kolač.
Majsku ružu (božur) smo uspješno iskopale i već mi raste u vrtu.
Danas mi stiže pošiljka iz Karlovca (poštar Triša) tako da i sutra imam lijepog i kreativnog posla.
A da, nisam vam rekla novost, MM upravo kopa temelje za moj novi željezni luk po kojem će se penjati lonicera od Dude, jedva čekam da bude gotovo, to si želim već godinama, evo došlo je i to na red...
![]() Skoro zaboravih, procvala mi je još jedna lantana- narančasta, ostalih 5 cvjetati će druge godine.
Šmrcko, jučer sam posijala tvoje anemone, Hoya se je hvalila da su joj već nikle. Mislila sam ih ostaviti za proljeće ali bit će još lijepog vremena pa stignu niknut....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Meni su pod staklom. Bojala sam se kiše, pa da ne bude dovoljno sunca, pa da malo zahladi i na kraju je to super ispalo.
Nisu mi nikle samo one biljke s kojima sam eksperimentirala, a od anemona mislim da je niknula baš svaka sjemenčica.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
napokon sam se dokopala tvoga dvorišta i odmah me novosti dočekaju...ovaj novi otočić je baš dobra ideja
![]() moj favorit su anemone (za danas) ![]() i da...hvala na sjemenkama i odličnom kolaču ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
uvijek je prelijepo prošetati tvojim divnim vrtom..
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Projekt 'Kamenjar' je za pet
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa dala sam ti posla kako god okreneš, sutra čekam izvještaj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i svi prethodnici i meni se "kamenjar krug" jako, jako sviđa!
Sviđa mi se i odabir biljčica. Već si zamišljam kako će jesenski krug brzo biti upotpunjen sedumima koje sam ti namjenila.
Još samo jedna napomena;
Užitak je prošetati tvojim vrtom!
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Preljepo će biti cvijeće u cvijetu kad se razraste sve! Pohvale za trud,stvarno je super!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Želim vam uspjeh sa anemonama
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Vidim da nisi odoljela ljetnom jorgovanu..... ma možda nema savršen oblik, ali ima savršem miris, moj je mene cijelo ljeto uveseljavao i evo ga opet cvate....
A tek anemone
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Čekaj malo, vi to sijete one proljetne anemone? A ja na mojima potrgala cvjetove kada su ocvale
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Katica može i jedno i drugo. Kod mene su gomoljčići ili struli ili ih je voluharica sredila. Ali eto da se iz sjemena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kamenjar je predivan!
Super ideja za podjelu polja!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako mi lijepo uvijek napišete....... svima velika
![]() ![]() Iza njh su mi lijepe mini mlječike, Triša to je ista tvoja nova a iznad njih "čuvarkuće na štapiću" kako bi Šmrcko rekla
![]() ![]() Puzajući ružmarin, callunna i houtynia
![]() Evo još jedne grote obrasle u majčinu dušicu i kuš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |