Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 5253545556 104> |
Korisnik | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gosti mi bili, a ja ni kišobrane nisam ostavila
drage moje, drago mi je da ste prošetale i da vam se sviđaju cveteki i da trpite teror slikanja iz svakog ćoška jer ja baš guštam u svakom cvjetiću i divim mu se u cjelini to nije ništa posebno, ali male stvari čovjeka vesele |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za peruniku,kažu na tv da je to naš cvijet !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontee, brzo skok ne brijeg danas dok je sunčano - i slikaj nam, slikaj sve!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upikni ovo i za mene (kak se zove)?
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči, anaida
saro, upikla sam par komada, nadam se da će se primiti ne znam ime |
|
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam i ja dosla u vrtove, jer imam malo vremena.
Perunika mi je predivna. Imas dosta cvijeca, lijepo je. |
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niho polako vozi
TB drago mi je da si prošetala vrtekom |
|
Zagorski bregi |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav tebi, Flokiju, tvojim bregima i cvetju!!!
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam prvi puta prošetao ovim vrtom i oduševio se! prekrasno cvijeće, nema toga što bih izdvojio, jednostavno sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medo..ma jok..bio si prije par dana tj. stranica ali hvala na pohvalama
nema novih slika jer nisam stigla slikati ovaj vikend...skitala po sz hr i u nedjelju u poluvremenu pljuskova sadila...bit će |
|
Zagorski bregi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sram te bilo kad nemaš novih slika, sad moramo čekati idući vikend
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja Otok..dok sam posadila sukulente tvoje/moje, pa druge cvijećke pa počupala trave, već je bilo vrijeme za polazak, a u vrt nisam ni virnula i još k tome kiša davila bar dva sata ovaj tjedan mi nije naklonjen pa sve kemijam kako ću u subotu brzo sa flore morati zbrisati
|
|
Zagorski bregi |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo često prošećem tvojim prekrasnim vrtekom i divim se, divim se..... Svega tu ima novoga, užitak za oči
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a de su slikice ?...ajd dobro ovaj put opraštam padala je kiša
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj cvijet što kažeš da ugiba nokon cvatnje zove se AICHRYSON ( Mice ears), imam ga i ja od Nihe od lani i sad će mi cvast ali se nadam da neće uginuti
Biberovac sam imala puno godina i svake mi je cvao ali mi je dosadio pa sam ga bacila
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte, još malo pa nećeš niti silaziti s brega, vjerujem da ti je svaki puta žao kad moraš napustiti ove predivne prizore.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ovaj cvate:
Pa neka je malo ćelav po granama. Možda će opet biti lijep na drugo proljeće. Onakav buket "ružica" je lijep, ali u cvatu je super!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel buš dočekala u subotu 16h? Ranije ne mogu doći na Floru, a voljela bih ti nešto donijeti. Naravno, ono kaj nisam vidjela da imaš!!!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5253545556 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |