Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 133> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja od kad nisam ovdje bila baš se lijepo nagleda tvoga cvijeća -svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo i mene na mojoj temi..pa nema puno toga izmijenjenog sve je u globalu ko i prije al neke od vas su me tražile da malo poslikam vrt pa eto kome je dosadno ajd ća
![]() ..zekam se evo maslinica je isfrizirana i dobro se drži
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vidiš da nam imaš što pokazati. Samo se na prvi pogled čini da nema promjena. Ima,ima.Evo ova druga slika to najbolje pokazuje!
![]() Priroda se budi!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja se poveselila sad ću se lijepih slika nagledati kad brus...hoćemo još! hoćemo još! Duda ne škrtari
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Kako divan vrt pored puta da ga svi mogu vidjeti!!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma cure nisam škrta i poslikala sam puno toga ali nakon ovih slika stalno me izbacuje sa photob..neznam šta je,moram to riješiti pa ću staviti slikice..hvala što ste svratile do mog skromnog vrta
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ej Duda, gledam ti na prvoj slici u lijevom kutu cikasicu, šta ti ju je zima malo oštetila?
Koliko malih biljki se bori na jednoj grani, slika je famozna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno da i tvoj vrt vidimo, prije nego tvoja mezimica krene na kupanje, jer onda će biti strka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me opet
![]() |
|
![]() |
|
Pa predivna je kad će moja tolika biti -ali nema veze -neka ja nju imam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda budi se sve i jako je lijepa ona slika. Cikas, ima li dosta sunca ili joj maslina radi hlad, možda je to razlog, a i ljeti joj treba dosta vode kad je u zemlji.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš je leptirica
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lantana nemam pojma bila je rasla dobro što se vidi po bučici ali onda pretprošle godine nije dala nove listove
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |