enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo, lijepo je kod tebe! Pravi kutak za sretni slavonski trenutak.. Pa pekmez, paradajz, roštilj... Mjehusica je super, neki sam dan vidjela divan aranžman s njom, stavili su u one konzerve zlatne (od neke velike zimnice) samo granu,dvije bijele breze i mjehuricu. Efektno, lijepo i vrlo inovativno!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
gospina trava
![]() Anaida hvala na ideji ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Divno , divno , divno ! Neznam reci kaj mi je najljepse ! Najbolje : S V E !
Ja sa glicinijom na moju veliku zalost nisam imala srece ! Kupila sam skroz mladu (drugu nisam dobila) , stavila je u zemlju i voluharica mi ju je pojela . Mozda uspijem na jesen kupiti negdje novu . |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bila sam malo u zaostatku no zato je jutrošnja šetnja tako dobro prijala. Biljke su ti jako lijepe, no izdvajam najdražu sliku koja mi je izmamila osmjeh, a to su Mamba i Tigrica na ležaljci. Koji krasan prizor! |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivne slike predivnog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
nona dugo me nije bilo ali kod tebe je sve savrseno i svaki korak vrtom odusevljava . . .
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe uvijek ima toliko toga za pohvaliti, ali danas neću hvaliti tvoje cvijeće ni vrt nego tvog supruga. On je pravi umjetnik, ovaj pjetao je umjetničko djelo!!!!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno ti je u vrtu,posebno ove zadnje dvije slike,volim takvo šarenilo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako jako lijepo ti je cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() mjehuricu si na pravi način stavila sušit, tako i ja radim, ali možda još malo vrijedi pričekat da lampioni postanu žarko crvene boje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus
![]() Mari pasiflora je stvarno krasna od malog pelcerčića proljetos koji mi je poslala naša Triša mislim da tako napreduje jer je posađena u zemlju, mjehuricu sam odrezala jer su bile visoke grane pa mi je polegla a i ljubimci su tome doprinjeli tako da nije jako crvena čak na vrhovima ima i zelenih lampiona ali nema veze i ovako je lijepa hvala ti na njoj ![]() ![]() malo lavande ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe svašta lijepoga. Da li ćeš morati pasifloru seliti u toplo po zimi?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 to ti je pitanje pitanja prije par godina imala sam posađenu u zemlji prekrila je jedno 4m2 žičane ograde , prekrasno cvala stotinama cvjetova i ostavim ju u zemlji i ona naravno smrzne sad razmišljam da joj korjen dobro zaštitim pa probam u svakom slučaju planiram i jednu grančicu zapelcat za svaki slučaj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |