Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 76> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet ušetah u tvoj vrt i oduševilo me ono kamenje .Lijepo izgleda ,a lijepo si ga ukrasila.Ova bijela ljepotica za kraj je praznik za oči.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
I meni se kombinacija kamen. bure-čuvarkuće jako sviđaju.
I onaj luk sa ružama je prava raskoš ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
tikvić,za kamene i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
svaka ti čast, imaš prelijep vrt.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hvala Klimatis!
Draga Mira pošalji mi adresu na PP, sjeme je skupljeno! Kamellia,Glikica, Svesa hvlala ! Hvala Josipa, trudim se da ga održavam koliko toliko urednim ! A sad nekoliko sviježih sličica . ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploade ![]() Uploaded with ImageShack.usd with [URL ![]() Uploaded with ImageShack.us=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
,tikvič preljepo , a u hercegovini ima jako ljepih kuča i vrtova tomislav grad itd, da nenabrajam . za svaku pohvalu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Veeeliki
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Draga Tikvić, ovaj put si nadmašila sama sebe. Ovo je prekrasno!
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Koja ljepota kod tebe,draga moja!Ljepota!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dugo nisam tvojim vrtekom prošetala i taman sam uletila u pravi čas, da uživam u toj divnoj cvijetnoj gužvi kod tebe. Prekrasno je !!
A sjetila sam te se jučer, došli moji susjedi iz hercegovine i donijeli mi jedan veliki hercegovački kamen- ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti drage moje!
![]() Uploaded wi ![]() Uploaded with ImageShack.usth ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Kako se kod tebe lijepo šareni.Ovi jednogodišnji Delphiniumi su mi baš interesantni.I moj/tvoj plavi cvjeta.
![]() I hortenzija ti je baš "bogato" procvjetala.Moja ima tek 1 cvijet,jer je teško podnijela ovogodišnje hladnoće. A šta je ono visoko, roza boje na 3 slici?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan rascvjetan vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Teško je naći odgovarajuće rijeći za za ovakvu ljepotu.
![]() Raznovrsnost, šarenilo a opet sve lijepo ukonponovano. Tvoj vtr je zaista vrijedan češćih posjeta.Šta je ono žuto poslije sljeza ,to jedino nisam prepoznala.Posebno mi se sviđa tvoja monarda. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |