hugin kutak za uživanje |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 124> |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mene vratila se sa kratkog odmora bila sam četiri dana na vikendici da se malo odmorim od bolnice evo i nekih novih slika sa vikendice
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt ti je prekrasan , drago mi je da ti je zdravlje u redu ubuduće pazi na herc
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga nona hvala na posjeti i lijepim željama svrati opet
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si se malo odmorila,imaš prekrasne ljiljane i graničice.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljiljani su posebno lijepi. Jel' to crvena brugmansija, prelijepa je.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ti ljiljani i graničica takođe! nadam se da si sada dobro i da si se lijepo odmorila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno kao i uvijek!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni ljiljani
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike ljiljana su me oduševile. Prekrasni su. Pročitala sam da si bila u bolnici. Nadam se da je sada sve u redu. |
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znala sam ja da ćeš nam donijeti lijepih sličica.
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fanić sve ti je prelijepo, nadam se da će i tvoje zdravlje biti dobro.nisam znala da si bila slaba, želim ti puno zdravlja i snage.nemoj se zezat, ko će hodat po lincu i kupovat cvjećke.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala drage moje na posjeti i na pohvalama , milice ovo su sve ljiljani imam ih više vrsta to je moja snajka u austriji nabavila za mene svima vama veliki poszdrav
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam pitala baš za brugmansiju. Na slici mi izgleda dosta intenzivna boja , izgleda mi crveno. pa sada ne znam je li crvena ili malo jača roza. Moja roza je dosta svjetlija.Ne moram ni kazati da je cvijeće prelijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponavljam se... ljiljani oduševljavaju!
|
|
Život je more...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se bila malo diviti tvojem cvijeću
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice brugmansija je roza kada pupoljak poćne da se otvara bude žučkast a poslije prelazi u roze boju očekujem cvjetove jedne nove brugmansije kažu da je crvena ako me nisu slagali ovi od kojih sam kupila
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |