Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 5152535455 71> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To meni ne izgleda kao divlja grana,divlju granu odmah prepoznaš.
Vrt ti je prelepi i ti umorna,ali vjerujem i zadovoljna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sve nećeš smisliti. Kućica za slanje u vječna lovišta....
Inače kad god idem u tvoj vrt ne mogu se dosta nadiviti svemu što u njemu imaš. I nemaš baš malu površinu za uređivanje bome.
Stvarno ti je vrt za uzor!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Šmrčkice na savjetu.....Mislim da sam joj odredila loš položaj a i prva godina, to je onaj mali pelceerić od proljetos.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Šmrckice, ovaj puta te nećemo ocjenjivati, a za drugu sezonu ponovi lekciju o prihrani ruža! Ali da te utješim. Možda se grana ipak neće smrznuti, a možda se smrzne samo vrh. Ionako ćeš ju na proljeće orezivati pa možda sve dobro prođe. |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav! Ajmee , ti stvarno imaš svega i svačega, kapa dolje na svemu, lijepo je šetati tvojim vrtom....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko vidim da vrtek jako lijepo izgleda...puno posla imate ali sve će vam se to vratiti kasnije...Nadam se da ti se bar jedna ona tekomica primila..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko,ako trenutno i nemaš snage za uređenje vrta na njemu se to ne vidi - sve ti je prekrasno . |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gledajući tvoj vrt, čovjek ne može a da se ne divi tvojoj nepresušnoj energiji i volji, pa ma što ti o tome mislila!
lijepi pozdrav
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ančice taj savjet je moje viđenje iz pročitanih tekstova po netu i nekih iskustava, svatko nek radi i đubri kako njemu paše. Ja sa primjenom tih pokupljenih savjeta imam dobre rezultate.
Svaki savjet ni u ludilu ne ide za svaku biljku. Pojedine biljke cvatu više što ih manje đubriš ( ili nikako) npr sirotica, gaura. Nekima moraš pripremiti teren prije sijanja npr ljetnji čempres zahtjeva tlo bogato dušikom, ali prije sadnje vrijeme pođubriti tlo. Diplandenija kod mene nije obilato cvala ovu godinu, nisam otkrila zašto. Vidjet ćemo iduću godinu, ako preživi. Da Cimić, ureu 7 ili kan sam dodala prije tvog savjeta. Te je to potjeralo te grane. Izgledaju lijepo, možda ih zaštitim sa nečim Mali Kaktusček, Baka, Lorica, Anči, Cimić, Sunce, Štefki, Anastazija, Sarica hvala vam na posjeti mojih biljčica, pohvalama i savjeima koje mi dajete |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj batat baca pupove
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sajam
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sajam + pokloni od Otočić
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Otočiću kao da sam sama birala što ću uzeti iz tvog vrta
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooo, još par ovakvih kupovina, par paketića i nitko u tvom kraju neće imati ljepše i raznolikije bilje u dvorištu.
Ja se već zamišljam na terasi, okružena sa svih strana cvijećem - pijem kavu s tobom, naravno kradem pelceriće ...
(stavila bi neki smajlić, ali ne mogu naći !)
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dam ti ja ključ od kapije pa uđeš da uđeš po pelciće dok spavam, a možeš i sad jedan ulaz ima samo kamuflažu nije zaključan
Daj Bože da obje budemo zdrave i žive do moje kuće pa ćemo ,+tvoja marmelada, , , Ozdravi što prije |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortentzijama bubre novi pupovi. Bit će moga udijela u tvojoj aleji hortenzija!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5152535455 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |