Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 71>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 18:22
To meni ne izgleda kao divlja grana,divlju granu odmah prepoznaš.Wink
Vrt ti je prelepi i ti umorna,ali vjerujem i zadovoljnaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 20:09
Što sve nećeš smisliti. Kućica za slanje u vječna lovišta....LOLLOLLOL

Inače kad god idem u tvoj vrt ne mogu se dosta nadiviti svemu što u njemu imaš. I nemaš baš malu površinu za uređivanje bome.
Stvarno ti je vrt za uzor!ClapClapClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 23:20
Hvala Šmrčkice na savjetu.....Mislim da sam joj odredila loš položaj a i prva godina, to je onaj mali pelceerić od proljetos.....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2010 u 23:29
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

loefel_smilie_225.gifLilika smilie_essen_152.gif

Lorica kod svog bila koje slabo cvate je dobro dodati đubrivo koje ima više fosfora u sebi, možda to može pomoći. Možda je biljki prva godina te ne cvate ili joj nešto nedostaje.

NPK  natrij- dušik se dodaje za lisnati dio
        fosfor zacvjetni dio
        kalij za odrvenjavanje biljaka pred jesen

Bar ja mislim da je takosmiley4392.gif
Odličan savjet smrckice Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2010 u 22:47
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

... Možda sam u krivo vrijeme đubrila pogrešnim đubrivom te su potjerale grane umjesto da se stare odvene

Draga Šmrckice, ovaj puta te nećemo ocjenjivati, a za drugu sezonu ponovi lekciju o prihrani ruža!LOL

Ali da te utješim. Možda se grana ipak neće smrznuti, a možda se smrzne samo vrh. Ionako ćeš ju na proljeće orezivati pa možda sve dobro prođe.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:27
pozdrav! Ajmee , ti stvarno imaš svega i svačega, kapa dolje na svemu, lijepo je šetati tvojim vrtom....Big%20smile
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:30
Šmrcko vidim da vrtek jako lijepo izgleda...puno posla imate ali sve će vam se to vratiti kasnije...Nadam se da ti se bar jedna ona tekomica primila..
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 20:36

Šmrcko,ako trenutno i nemaš snage za uređenje vrta na njemu se to ne vidi - sve ti je prekrasno Clap.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 22:45
gledajući tvoj vrt, čovjek ne može a da se ne divi tvojoj nepresušnoj energiji i volji, pa ma što ti o tome mislila!
lijepi pozdravSmile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 10:42
Ančice taj savjet je moje viđenje iz pročitanih tekstova po netu i nekih iskustava, svatko nek radi i đubri kako njemu paše. Ja sa primjenom tih pokupljenih savjeta imam dobre rezultate.Smile
Svaki savjet ni u ludilu ne ide za svaku biljku. Pojedine biljke cvatu više što ih manje đubriš ( ili nikakoWink) npr sirotica, gaura.
Nekima moraš pripremiti teren prije sijanja npr ljetnji čempres zahtjeva tlo bogato dušikom, ali prije sadnje  vrijeme pođubriti tlo.
Diplandenija kod mene nije obilato cvala ovu godinu, nisam otkrila zašto. Vidjet ćemo iduću godinu, ako preživi.

Da Cimić, ureu 7 ili kan sam dodala prije tvog savjeta. Te je to potjeralo te grane. Izgledaju lijepo, možda ih zaštitim sa nečimWink

Mali Kaktusček,  Baka, Lorica, Anči, Cimić, Sunce, Štefki, Anastazija, Sarica hvala vam na posjeti mojih biljčica, pohvalama i savjeima koje mi dajetesmile79

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:47
Moj batat baca pupoveSmile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:48

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:49
LoraHeart

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:50
Sajam Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:52
Sajam + pokloni od Otočić

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:53

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 11:55
Hvala Otočiću kao da sam sama birala što ću uzeti iz tvog vrtasmile79

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 12:29
Oooo, još par ovakvih kupovina, par paketića i nitko u tvom kraju neće imati ljepše i raznolikije bilje u dvorištu.
Ja se već zamišljam na terasi, okružena sa svih strana cvijećem - pijem kavu s tobom, naravno kradem pelceriće  ...
(stavila bi neki smajlić, ali ne mogu naći !)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 13:27
Dam ti ja ključ od kapije pa uđeš da uđeš po pelciće dok spavam, a možeš i sad jedan ulaz ima samo kamuflažu nije zaključanWink

Daj Bože da obje budemo zdrave i žive do moje kuće pa ćemo smilie_essen_152.gif,smilie_essen_141.gif+tvoja marmeladaWink, melonen_smilie_226.gif, smilie_essen_092.gif,smile142

Ozdravi što prijesmilie_love_350.gif
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 14:03
Hortentzijama bubre novi pupovi. Bit će moga udijela u tvojoj aleji hortenzija!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.