Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crveni bosiljak.Sjeme by Natalija.Već bio dva puta u hrani.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kiki, ja bi se ogrebla za ovo!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Eonimus, u teglici lijevo, presadi u zemlju, ovako se samo mući!! A za kameleon, ne brini, tek za godinu il dvije, niknut će ti ispod svakog kamena, iz najčudnijih i najneuobičajenijih mjesta, ona ćeš vidjeti zašto se je sada toliko trudio!! Samo skuplja sada snagu za nove pobjede!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
strelica
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo još malo strelicije za one koji je vole.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=60&PN=8 |
|
|
|
![]() |
|
Free,hvala na savjetu.Presadiću je.Sad imam zemlje.Sestra kupila 90 kg makar smo se dogovorile da ne sadimo više ništa jer nema ko zalivati.Kad smo bili u Bau..... na blagajni,prvo je pala u nesvjest od cifre,a onda me pitala:"Jel ti sad dosta zemlje?"Ona ne zna da ne može kupiti zemlje koliko ja mogu potrošiti.
Što se tiče sukulente,ljudi smo,dogovoričemo se.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne,to nije grana bršljana.To je mija-mija.
![]() ![]() Koga zanima cijela priča neka pogleda tu:
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pročitala sam cijelu priču. Mrzim zmije, pauke i ostale gmizavce.
Tako da se panici i urlanju nisam smijala, jer bih i ja vjerojatno ... ali nasmijalo me to da si cijelo vrijeme slikala.... Pa svaka ti čast!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam pogledala cijelu priču i nasmijala sam se od srca.
Ja sam tek lani posadila kameleon,i našla da na čisto desetom mjestu ove godine.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
E sad najnovija priča u vezi betonskih pitara.Kod presađivanja u staroj zemlji se nabodem kroz rukavice na ogroman zarđali čavao.Probio debele rukavice i sreća samo očešao palac.Kad sam to pričala mami,a ona mrtva hladna:Pa da,tata i ja smo ih zabili na stup da ih neko onako prekrasne i procvjetane(bilo nekad) ne odnese
RS,lantane ljeti zalivam svaki dan.Budu prekrasne.Ne znam što će biti sada u periodu kad ne bude nikoga.Mislila sam malčirati.
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čuva mama svoje pitare!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ja ih neću zabiti ali da ću nabaciti malo betona,hoću, bar zbog vjetra.Ajte bok.Putujem.
|
|
|
|
![]() |
|
Nisam nabacila betona jer naprosto nisam imala vremena.Drugi put.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, pogotovo kaktusići
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |