|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
Vilmač
![]() ![]() Evo novih slikica moje ljepotice koja me svaki dan uveseljava...Ovo je tek prva stapka, dvije su u pripremi, a još dvije su tek krenule...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Jagoda,predivna je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
@Jagoda, cymbići su ti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
MALI KAKTUS i BEBOLINA hvala vam na lijepim riječima za moj cimbić...Već sam bila skoro odustala od orhideja jer su mi uglavnom ugibale...Iz tog razloga posebno me veseli ovaj cimbić, jer je kupljen kao otpisan za 10kn...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
Ja sam moj cimbić stavila u negrijani hodnik...a pošto je toplo opet sam ga vratila van jer sam pročitala da mora biti na hladnom da bi cvao...usput tjera neke šiljke...pa ne znam da li če biti cvjetne stapke ili listovi...pao je sa stola na balkonu ali mu se ništa nije dogodilo...osim pukla tegla...
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
![]() |
jagoda cymbić ti je predivan,
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
Pofotkaj nam ga da vidimo da li su novi izboji, ili cvjetne stapke.
To da je pao i da se njemu ništa nije dogodilo, vjerujem, jer oni zaista nisu krhki, ni lomljivi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Sad imam ukupno 7 boja, pa ako nakon cvatnje netko poželi razmjenu sadnica, tu sam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Jagoda pohvale za cimbića i od mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
Nije me bilo jedno vrijeme, a kad ono prava cvjetna raskoš orhideja.
Anastazija, prekrasne su. Jagoda, vrijedilo je čekati ovu ljepoticu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
koja zelena ljepotica,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Anastazija prekrasne su,
Moje su samo lišće i ništa više, za plakati. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Drage moje Bebolina, Gordana, Tea, Lana, Vilmač i Belina zahvaljujem na lijepim komentarima za moj cimbić....Jako sam ponosna na tu orhideju jer mi je vratila vjeru da mi i orhideje mogu cvasti...Malo je falilo da definitivno odustanem od njih...Druga grana se je isto rascvjetala tako da je milina gledati tu ljepoticu.....
![]() ![]() Bebolina što se tiče razmjene tu sam, ukoliko nemaš ovu boju...
Gordana i tebi nudim razmjenu..
Lana imala si pravo da je vrijedilo čekati i biti uporan....
Vilmač, Tea i Belina hvala
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Prekrasna ti je Jagoda!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
Ja odlučila moje frknuti u smeče, ali ču još malo čekati jer 2 godine ni pupa ni cvijeta.
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
Opiši nam malo šta radiš s njima. Možda uspijemo pomoći ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Drago mi je da se na kraju isplatilo.Poseban je osjećaj kad nam neka biljčica procvjeta.ja to ne mogu ni opisati ali prekrasan osjećaj.Znam kako ti je i samo uživaj draga i mi uživamo s tobom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
tatjanabajcic,ja se u potpunosti sa bebolinom.Nemojte ju bacati,ima dobrih dusica koje bi ju primile u svoj dom.U svakom slucaju,procitajte malo link i probajte nesto promjeniti.Ona samo govori da joj nesti ne stima.Sretno
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |