Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 104>
Korisnik
Poruka
radosnica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radosnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:25
A koje skupine?
...hostice  smile89, heuchere  smile94, digitalisi  smile91,  ploxići smile71

Ma kad bolje razmislim, imaš pravo smile157baš se lako zaluditi sa svim skupinama.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:37
a šta nam tek sve dolazi od cvijećki...imat ćemo nove zaluđenosti LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:28
Konti, malo sam prošetala tvojim gruntom i baš sam sa zadovoljstvom pogledala tvoje biljčice. Sve mi se sviđa, ali ovaj iris ti je stvarno poseban, a i pakujac čupavi je fenomenalan. Jako me razveselila činjenica da je tvoj digitalis iste vrste kao i moj koji je nedavno počeo cvasti, i sad vidim da je u kasnijoj fazi cvatnje prekrasan! Baš super!!!! smile78
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:30
smile55koji iris !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:48
iako su me ova dva dana kiša i opaki vjetar zatvorili u kuću ( ne za zlo...sredila sam kuću LOL) ipak sam malo šmugnula van i pronašla po koji cvijetak da cvate...uglavnom je sve polegnuto ili potrgano od vjetra, ali popravit će se to...

Flavek...mislim da je sad ovaj digitalis došao do svog vrhunca pa sam ga sliknula prije nego ga vjetar obezglavi LOL

anči..a šta kažeš na žuti iris? drugi cvijet mu je na zemlji završio...vjetar je imao prste u tome
  Lantanaaa Thumbs%20Up

kadulja ima baš simpa cvijetek

u proljeće kuppljen sedum je počeo cvasti..ali mi se malo ćelav po granama čini

pojma nemam kaj je, ali cvate LOL

i ovo čudo cvate...nakon cvatnje ugiba? čini mi se da je o tome negdje bilo riječi...za svaki slučaj sam koju grančicu bez cvijeta upikla za pelcer

još malo žutoga..Hortin hemerocalis Smile

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:53
i mene vjetar izludjuje ovih dana...a cvjetici su i pored toga divni
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:54
echeverie napokon posađene u svoju posudu

mislim da je ovaj sedum stigao sa otoka od Otok Smile fino prezimio na sigurnom i sad gušta

no ovome sam se začudila..biberovac procvao, a čitala sam da jaaako rijetko cvate..ustvari mislim da mu je ovo tek početak jer su bobice zatvorene Smile bumo vidli drugi tjedan

nema više do drugog tjedna Wink ali barem je kiša dobro natopila cvijećke

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:57
i ja sam ga imala,al nikad nije cvjetao
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:02
uf šta ti je taj digić strašan,a ovo što neznaš kolike ja vidim je prava livadna ivančica
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:03
Cviće predivno,digitalis,perunika ,sedum meni neobičan,ali jako lipih boja,kadulja mani jako draga sa svojom bojom lišća,a tek kad procvjeta sa svojom ljubičastim cvjetićima i sve ostalo ima svoju lipotu i dražThumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:19
kaj je  tu svega zraslo na tvojemu čarobnom bregu, pravi mali botanički vrtek.
Oduševilo me stablo okruženo plavim perunikama.
Ne znam uopće kaj da izdvojim, fenomenalne kalanhoe koje meni nikako ne uspijevaju za sada, pakujci, phloxovi, armerie, saxifrage, digitalis, ti tako nonšalantno i zabavno pričaš o svojim cvječkama da one ne mogu, a da ti se ne oduže svom svojom ljepotom.
Da, da ne zaboravim veličanstveni digitalis!!!
lijepi pozdrav
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:31
Digitalis izgleda moćno, sve pohvale tvom lijepom cvijeću i vrtu Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:36
isprazni sandučić!!!AngryAngryAngry
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:46
sorryyy..evo jesam Tongue

Gio evo kod mene je drugu godinu, ali došao je kao malo stariji ne znam jel to ima veze, ali jako me iznenadio Smile
Duda..ma jel je ivančica? pa od kuda tu??? ma nema veze, lijapa mi je pa ću ju samo preseliti LOL
Mira hvala, ovo je ona obična kadulja, ali sviđa mi se i ona šarenolisna...morat ću i nju negdje nabaviti Smile
Lantana ja sam ti ko paun kada ti prošećeš mojim travnjakom LOLWink travnjak zato što je sad trenutno najviše trave posavuda LOL
saro pa ne vičiiii LOL bolje dođi vidjeti kako su tek moje cvijećke nonšalantne...sakrile se u travi smile42

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:44
Hej draga, pa i pored toga što nas je "usrećilo" ovo grozno vrijeme kod tebe se ima što vidjeti ali samo da znaš jakooooo sam ti zavidna na digitalisu , zapravo zelena od ljubomore Dead LOL, ja svog više neću ni slikati a tako sam bila ponosna na njega što je procvao Confused!!!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:49
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

hvalaa vam drage gošće Hug
tražila sam i napokon našla..slikice još dva nova stara Smile

ovaj iris me osvojio

......

i sad stvarno neeemaa više LOL

Sve je lijepo rascvetano, ali ovom izdvajam jer je poseban.Tako nekakav razbarušeni oblik.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 14:05
digitalis je divan, smile141 za vrt i cvijeće
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 14:09
puno preljepog cvijeća izdvojit ću peruniku i digitalis smile141
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 14:11
smile141nisam ni znala da biberovac cvjeta. Ja ga imam godinama pa ništa.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 15:46
smile141za sve lijepo cvijeće
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.