Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 104> |
Korisnik | |
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A koje skupine?
...hostice ![]() ![]() ![]() ![]() Ma kad bolje razmislim, imaš pravo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a šta nam tek sve dolazi od cvijećki...imat ćemo nove zaluđenosti
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Konti, malo sam prošetala tvojim gruntom i baš sam sa zadovoljstvom pogledala tvoje biljčice. Sve mi se sviđa, ali ovaj iris ti je stvarno poseban, a i pakujac čupavi je fenomenalan. Jako me razveselila činjenica da je tvoj digitalis iste vrste kao i moj koji je nedavno počeo cvasti, i sad vidim da je u kasnijoj fazi cvatnje prekrasan! Baš super!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
iako su me ova dva dana kiša i opaki vjetar zatvorili u kuću ( ne za zlo...sredila sam kuću
![]() Flavek...mislim da je sad ovaj digitalis došao do svog vrhunca pa sam ga sliknula prije nego ga vjetar obezglavi ![]() ![]() anči..a šta kažeš na žuti iris? drugi cvijet mu je na zemlji završio...vjetar je imao prste u tome ![]() ![]() kadulja ima baš simpa cvijetek ![]() u proljeće kuppljen sedum je počeo cvasti..ali mi se malo ćelav po granama čini ![]() pojma nemam kaj je, ali cvate ![]() ![]() i ovo čudo cvate...nakon cvatnje ugiba? čini mi se da je o tome negdje bilo riječi...za svaki slučaj sam koju grančicu bez cvijeta upikla za pelcer ![]() još malo žutoga..Hortin hemerocalis ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene vjetar izludjuje ovih dana...a cvjetici su i pored toga divni
![]() |
|
![]() |
|
echeverie napokon posađene u svoju posudu
![]() mislim da je ovaj sedum stigao sa otoka od Otok ![]() ![]() no ovome sam se začudila..biberovac procvao, a čitala sam da jaaako rijetko cvate..ustvari mislim da mu je ovo tek početak jer su bobice zatvorene ![]() ![]() ![]() ![]() nema više do drugog tjedna ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam ga imala,al nikad nije cvjetao
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
uf šta ti je taj digić strašan,a ovo što neznaš kolike ja vidim je prava livadna ivančica
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće predivno,digitalis,perunika ,sedum meni neobičan,ali jako lipih boja,kadulja mani jako draga sa svojom bojom lišća,a tek kad procvjeta sa svojom ljubičastim cvjetićima i sve ostalo ima svoju lipotu i draž
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kaj je tu svega zraslo na tvojemu čarobnom bregu, pravi mali botanički vrtek.
Oduševilo me stablo okruženo plavim perunikama.
Ne znam uopće kaj da izdvojim, fenomenalne kalanhoe koje meni nikako ne uspijevaju za sada, pakujci, phloxovi, armerie, saxifrage, digitalis, ti tako nonšalantno i zabavno pričaš o svojim cvječkama da one ne mogu, a da ti se ne oduže svom svojom ljepotom.
Da, da ne zaboravim veličanstveni digitalis!!!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Digitalis izgleda moćno, sve pohvale tvom lijepom cvijeću i vrtu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
isprazni sandučić!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sorryyy..evo jesam
![]() Gio evo kod mene je drugu godinu, ali došao je kao malo stariji ne znam jel to ima veze, ali jako me iznenadio ![]() Duda..ma jel je ivančica? pa od kuda tu??? ma nema veze, lijapa mi je pa ću ju samo preseliti ![]() Mira hvala, ovo je ona obična kadulja, ali sviđa mi se i ona šarenolisna...morat ću i nju negdje nabaviti ![]() Lantana ja sam ti ko paun kada ti prošećeš mojim travnjakom ![]() ![]() ![]() saro pa ne vičiiii ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej draga, pa i pored toga što nas je "usrećilo" ovo grozno vrijeme kod tebe se ima što vidjeti ali samo da znaš jakooooo sam ti zavidna na digitalisu , zapravo zelena od ljubomore
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sve je lijepo rascvetano, ali ovom izdvajam jer je poseban.Tako nekakav razbarušeni oblik.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
digitalis je divan,
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
puno preljepog cvijeća izdvojit ću peruniku i digitalis
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |