Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 243> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zinia (cinija)
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
hvala,doista je lijepa
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
molim vas može li mi neko reći šta mi je ovo kupila sam ga kod bakica na pijaci.kad sam pitala šta kupujem rekle su mi "ma ono što žuto cvijeta", eto dobila sam jedan "konkretan" odgovor možda dobijem neki malo bolji.hvala unaprijed
![]() |
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Rudbekija...ako se ne varam. ako se varam, znalci ce me, nadam se, ispraviti.
![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Lukaccc, mislim da je na prvoj slici Tanacetum parthenium - pitomi vratić, kultivar sa duplim cvjetovima.
Na drugoj slici je Phlox
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrtni sljez
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
hvala otok
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i meni je niknula ova mala ljepotica, ali nepoznata mi je.. Bila je u nekom vrtnom mixu lukovica koji sam proljetos zasadila.
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anemona
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
molim pomoć za naziv "nepoznatoga".
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvo neznam ,a drugo je cosmos -uresnica
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok - pusa!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Tatjana 43, prva cvjećka ( žute loptice) je Rudbeckia laciniata Goldquelle.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
biljka na drugoj slici izgleda kao konopljusa (Eupatorium cannabinum)
|
|
![]() |
|
Vanjača ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
Vanjača ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Moze mala pomoc ako neko zna sta je ovo, koja biljka? Hvala
< ="Content-" content="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" content="Word.">< name="Generator" content="Microsoft Word 11">< name="Originator" content="Microsoft Word 11"><> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |