Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...eto, vidiš da ima i onih koji razumiju....kako ono reče MM.....miščakl ili miščafl...nešto tako za škovacijeru ( iliti lopaticu za smeće ).....
Triša, nisam već treću sedmicu bila na otoku...grozno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Manči ovo ...škovacijera-sanjke... je super, nisam sigurna da su oni razumili |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svejedno Manči daj ti koju sliku s čarobnog otoka da nam zagrije srca, jer zima nikako nije moj izbor, uh da je barem uvijek ljeto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...bila, bila...na Bjelolasici -14 C bez vjetra, na Blidinju u Hercegovini - 14 C sa vjetrom sjevercem, snijeg kao krpice....gusti, gusti...istina bilo je i sunca pa smo izdržali oko 2 sata u šetnji i snimanju MM u izdanju zimskih sportova , a onda bjež u toplu kuću....preko noći se kuća "drmala" na toj mećavi , okolo mrak i biće vukovi šetaju......na Vlašiću smo našli svježe tragove medvjeda i poskakali ko zečevi niz brdo....na onim plastičnim škovacijera-sanjkama.....a ne, ne ! neće te me lako uvjeriti da zima nije lijepa....
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
manči,predlažem da posjetiš kontinet zimi,pogotovo brdo pa da vidimo kako ćeš se veseliti zimi
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči da si u Zagrebu, vjerujem da se ne bi tako veselila!!!
Ja jedva čekam proljeće!!!
|
|
![]() |
|
Franjice, stvarno je bilo divno, toplo do jučer, a onda prva prava bura ove zime, pala temperatura na 10 C i počela sam vaditi radijatore, a danas i upalila prvi put. Kako sam luda - ja se tako veselim zimi !!!
|
|
![]() |
|
Monna, baš si me iznenadila za ruže, bože daj bit će na otoku mjesta za spavanje....samo malo strpljenja
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nisam dugo šetala tvojim otokom no kako je danas jako, jako hladno, trebalo mi je toplog sunca pa sam ga išla tažiti kod tebe. Divno kao i uvijek, ugodno druženje, šteta samo što imam sve manje vremena... pusa
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Normalno Manči i more, uopće te ne mogu zamisliti u nikakvom drugom okružju, osim morskom i cvjetnom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
...biće misliš na Uvalu....to je naša Uvala đe smo odrasli u novijem dijelu Dbk-a, tu su hoteli, moram malo zgodnije slikati....mi Lapađani smo vrlo ponosni i zaljubljeni u tu, kako se pravilno naziva, uvalu Sumartin
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno ti je divna fuksija,al i one dve divne slike na prethodnoj strani su me osvojile
![]() |
|
![]() |
|
ha, ha vera....te zgode s namještajem su tako smješne, ali naravno....tek kasnije......MM ljut ko paprika....ali pssssst upravo slaže kuhinju.....naravno - veliku kuhinju prenosimo u malu kuhinju na kat....ima već 5-6 dana.....ja sva sretna, a ON ....feferON.
I ja volim fuksije....tek sad cvjetaju bolje....ne paše im ona ljetna vrućina i suhoća zraka....neće da se potpuno otvore nego ko oparene vise, sad su se lijepo otvorile ko prave rinčice, ali mi je jedna vrsta propala....sad ih imam 3 vrste.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Prelijepa ti fuksija. Luda sam za njima.
Znam da ti nije utjeha, ali nama spavaća soba nije ušla uopće u stan. Niti ormar niti krevet. Samo komodini. Kupili je u podstanarskom stanu, računajući da manji ne postoji, a kad ono... I kako smo je donesli na 4. kat (bez lifta) tako smo je i skinuli (bez lifta). |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
...nešto sam neaktivna, malo slikam i još manje pišem.....mobitel nešto mutno slikava, a kamera je još zauzeta slikama sa puta....nisam bila na otoku 15 dana, jer je seoba još u tijeku i radi se sve u 16 u stanu u gradu.....
.....nakon što smo ugurali postelju u malu sobu ( nije ni postelja velika - 200 x140), nakon što smo je rastavili na proste faktore i ponovo složili....čak i spužvu i mebel-štof dizali i vraćali sa onom klamaricom za namještaj.........uslijedio novi "šok" ....soba je toliko minijaturna da ne mogu stati komončini ( noćni ormarići )....glava mora biti na zapad, a godinama smo spavali prema sjeveru....i uglavnom kad zatvoriš prozor i vrata postoji mogućnost da do jutra nestane kisika....ha, ha...bar nam ne treba grijanje!!!!!!
|
|
![]() |
|
Slavonka, hvala ti...kaktusi nisu moji, ali ima ih i na divlje po otoku pa neću gušiti s njima vrt kad mogu uživati gledajući ove uz put.......
Amarilis mi je ponovo procvjetao, moram ga slikat.....
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Svih 26 stranica sam pregledala i oduševljena sam.Pre čarobno.A koliki su tek kaktusi to sam do sada vidjela samo u serijama!Neznam što bih još izdvojila sve mi je super a na kraju me je oduševio amarillis,obožavam ih. |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
....zafrkava me mob...ali mi se svidilo...mačuhica...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |