Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 243> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svako malo čitam kod tebe o novima nabavkama biljčica...ma svaka čast, dobro da imaš kamo posaditi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ako smijem nešto reći glede nošenja cvijećki preko granice....kad bi se išlo po pravilima onda je to jako komplicirano,biljke moraju proći pregled bla bla i to se odnosi na sve,ali je osmišljeno zbog kontejnerskog uvoza valjda iako mislim da vrijedi za sve..znači,ako voziš,nosiš ili šta god,sve na svoju odgovornost..možda pogledaju možda ne..kao i uvijek na granicama..prošle god smo sa firmom išli u sarajevo,ali sa agencijom i busom i nitko nas pogledao nije,ali su nešto gledali pred nama (mislim da je bio slo bus) ..e sad ga ti znaj jel će biti gužva pa neće gledati..ne plašim samo prenosim što sam pročitala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Triša već dugo nisam bila u tvom dvorištu jer sam 3 dana bila zauzeta sa smrčcima:u Lici,u Delnicama i u Klani.Vidim dosta novih biljčica za koje će biti još nešto mjesta,zar ne?Ja sam slična tebi jer sam danas išla po špežu u Plodine i naravno kupila i 2 biljke da mi ne fali.Ali to nas veseli pa nam se oprašta....Još jedino treba sve zaostatke posaditi i onda uživati i čekati da procvjeta....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A zašto mene nitko ne pita kako se prelazi granica
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nove biljke su super, gledala sam na net-u ona fitonija je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Imaš pravo Lantana, lijepa je ta Photinia. Bila sam uvjerena da je to vazdazeleni grm, ali sam u emisiji BBC-a 'Mali gradski vrtovi' kad su uređivali vrt u marokanskom stilu vidjela oblikovanu kao mala stabalca (visine oko 2.5m), prekrasno su izgledala. Na suncu lišće pocrveni.
Triša, lavande bi morale preživjeti u Skradniku, posadi jednu pa testiraj i to na sunčano mjesto, a ako je zemlja plodna i teška, umiješaj sipine ili pijeska, da spriječiš zadržavanje vode oko korijena. Uvriježeno je mišljenje da su to mediteranske biljke. Zapravo potječu s Pirineja, a tamo su poprilično oštre zime. Na mediteransku klimu su se prilagodile. Imala sam jednu 20 i više godina dok je nisu ZS sredili. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Može, pa što se ima dogodit neka se dogodi, imam ih dosta, pa ću jednu najmanju odnijeti gore i posaditi. probat ću na neko zaštićemo mjesto, iako gore prilično puše i jugo i bura (neki sjeverni vjetar), a ove zime temperature su bila najniže oko -12.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako u Rijeci kiša prestala iskoristila sam trenutak za malo slikanje, ionako se ne može ništa drugo raditi.Mislim da ove slike mogu i bez komentara, ruže penjačice žute i crvene.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
majo mila! triša svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ja bum poludila! Već su ti procvale rojže!
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam jučer šetala po prvim stranicama tvoje teme. jednom sam davno bila tamo, a sada .... Razlika ... A tek što slijedi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali komadić raja - Trišino dvorište.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala ruža je ipak kraljica cvijeća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ajme što sam ja sve propustila.
Triša pa ovo je za ne prepoznati.... Draga ovo je pravi raj na zemlji. Selim se na jug da i meni sve rano procvate. ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Triša ja stvarno više nemam komentara,mogu samo ponoviti prekrasno je i
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno je sve ali ruža je
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prelijepo! i kako vec cvatu! super dvoriste!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moram se pohvaliti dvije lavande su mi preživjele u Fužinama, jedna pod malčem i jedna bez. Ova bez malča je izgledala totalno mrtva , danas sam vidjela da je živa, prolistala. Za ovu (koja je ispod malča, od samog kraja snijega isgledala živa) su mi na prošlogodišnjem sajmu cvijeća na Mrtvom kanalu rekli da je prava lavanda. Znači može i u Skradniku. Za informaciju moj teren briju vjetrovi i temperatura je bila -20 ovu zimu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da i tek nam sad pokazuješ ovu ljepotu
![]() Bila sam ti u Skradu danas, valjda je to Skradnik ili ne? ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |