Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 20:55
Cure, a i jedan dečko, drago mi vas je vidjeti kod mene smile78.

Jaglace sam si donijela iz šume kad sam išla po drva za bonsai, pa eto konačno ih imam,prave pravcate, najobičnije !

A Jerihonica me toliko oduševljava, da sam počela i moje u kući maltretirati s njom, stalno ju zagledam i pokazujem im kako "raste" !

Još jednom svima lijepi pozdrav !

ps: glorija, tebi ću se javiti na pp.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 13:17
Vidim, nabavila si svetu ružu!
U mbm su rekli da će mi se javiti, al nisu, i nisam ti ništ javljala!
Danas idemo, prije VŽ kave, tamo, pa sam mislila preispitati stvar, al , eto, vala Bogu, ti već sretna i zadovoljna!

Maca je zakon!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 09:31
Evo šetam tvojim vrtom.Vidim da si opasno krenila s banaiem,ali sedumi su ti prekrasni :)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 12:41
Lovro, jerihonicu mi je Bebolina nabavila u Pordenoneu, oduševljena sam tom biljkom, baš je posebna. Tebi hvala na trudu, zvala sam ja MBM u ZG pa isto nemaju, oni to nabavljaju pred Božić.

OSice, drago mi te vidjeti kod mene bar ovako, nadam se da ćeš jednom i uživo doći u VK pa malo obići sve naše vrtove.

Da,sa bonsaijem sam se stvarno ozbiljno uhvatila u koštac i već sam si nabavila oko 15 drvaca. Nadam se da ću ih uskoro moći uslikati onako sve zajedno i pokazati ovdje slikicu.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 12:44
Čekamo slikice smile113
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 13:05
Bit će slikice, bit će......samo da ova nesretna zima skroz prođe, do tad će moja drvca lijepo propupati, pa ću ih pokazati.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 21:06
Danas popodne mi se dogodilo nešto prelijepo, iznenađenje za nepovjerovati !!! Znate ko mi je banuo na vrata ? Naši dragi Klimatisi ! Dakle, toliko su me obradovali da ne mogu opisati, jer ih zaista nisam očekivala.
Na moju žalost, bili su u žurbi, jer su išli u Vukovar, roditeljima, pa nisu niti na kavi ostali. Ali, i dalje ostaje obećanje da će za koji mjesec opet dolaziti i onda ćemo se malo više družiti.
Iako su bili samo "s nogu" donijeli su mi :

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 07:05
Eto,zovite i nas na kavu.Krasan poklon si dobila.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 11:34
OSice, pogledaj si temu okupljanje forumaša, kava cibalae, ima poziv.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 11:45
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ako dragi Bog da zdravlja ja ću vidjeti ove panjeve uživo[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

I meni je želja sve Vas i tvoje panjeve,prekrasno cvijeće,koje izviruje jednom vidjeti u živo!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 16:22
smile162
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 17:58
Belina draga, mića rožice, evo da ti ja kažem kako se to radi: jedan dan, u jutro, dok piješ kavicu, kažeš sama sebi: " idem ja u Slavoniju, u Vinkovce, da vidim one cure tamo ! " Na brzinu se spakiraš i dođeš !Jednostavno, zar ne ?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2013 u 18:02
da vam pokažem nešto što sam napravila po ideji sa neta, ne znam gdje sam to vidjela, dopalo mi se i kako sutra idem na put i naići ću kod jedne naše curke, ovo sam napravila za nju:

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 00:15
lipo
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 10:20
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 22:31
Hvala curice drage ! smile78
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 22:42
vrlo domišljato.Wink
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 23:41
Ajama, nije to moja ideja, našla sam ju na netu, izvela na neki svoj način i poklonila jednoj dragoj osobi !
Tebi hvala na posjeti, naiđi kad god stigneš, nadam se da će uskoro ljepši dani pa će biti još slikica !
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 12:21
Prekrasno,odlična ideja,lijepo si se sjetila.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 13:46
Hvala OSice, baš mi je nešto "došlo" da to napravim. Prigodno za Uskrs a uz put sam frendici odnijela pelcere.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.