Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure, a i jedan dečko, drago mi vas je vidjeti kod mene
![]() Jaglace sam si donijela iz šume kad sam išla po drva za bonsai, pa eto konačno ih imam,prave pravcate, najobičnije ! A Jerihonica me toliko oduševljava, da sam počela i moje u kući maltretirati s njom, stalno ju zagledam i pokazujem im kako "raste" ! Još jednom svima lijepi pozdrav ! ps: glorija, tebi ću se javiti na pp. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Vidim, nabavila si svetu ružu!
U mbm su rekli da će mi se javiti, al nisu, i nisam ti ništ javljala! Danas idemo, prije VŽ kave, tamo, pa sam mislila preispitati stvar, al , eto, vala Bogu, ti već sretna i zadovoljna! Maca je zakon! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Evo šetam tvojim vrtom.Vidim da si opasno krenila s banaiem,ali sedumi su ti prekrasni :)
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lovro, jerihonicu mi je Bebolina nabavila u Pordenoneu, oduševljena sam tom biljkom, baš je posebna. Tebi hvala na trudu, zvala sam ja MBM u ZG pa isto nemaju, oni to nabavljaju pred Božić.
OSice, drago mi te vidjeti kod mene bar ovako, nadam se da ćeš jednom i uživo doći u VK pa malo obići sve naše vrtove. Da,sa bonsaijem sam se stvarno ozbiljno uhvatila u koštac i već sam si nabavila oko 15 drvaca. Nadam se da ću ih uskoro moći uslikati onako sve zajedno i pokazati ovdje slikicu. |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Čekamo slikice
![]() |
|
![]() |
|
Bit će slikice, bit će......samo da ova nesretna zima skroz prođe, do tad će moja drvca lijepo propupati, pa ću ih pokazati.
|
|
|
|
![]() |
|
Danas popodne mi se dogodilo nešto prelijepo, iznenađenje za nepovjerovati !!! Znate ko mi je banuo na vrata ? Naši dragi Klimatisi ! Dakle, toliko su me obradovali da ne mogu opisati, jer ih zaista nisam očekivala.
Na moju žalost, bili su u žurbi, jer su išli u Vukovar, roditeljima, pa nisu niti na kavi ostali. Ali, i dalje ostaje obećanje da će za koji mjesec opet dolaziti i onda ćemo se malo više družiti. Iako su bili samo "s nogu" donijeli su mi : ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Eto,zovite i nas na kavu.Krasan poklon si dobila.
|
|
![]() |
|
OSice, pogledaj si temu okupljanje forumaša, kava cibalae, ima poziv.
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
I meni je želja sve Vas i tvoje panjeve,prekrasno cvijeće,koje izviruje jednom vidjeti u živo! ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina draga, mića rožice, evo da ti ja kažem kako se to radi: jedan dan, u jutro, dok piješ kavicu, kažeš sama sebi: " idem ja u Slavoniju, u Vinkovce, da vidim one cure tamo ! " Na brzinu se spakiraš i dođeš !Jednostavno, zar ne ?
|
|
|
|
![]() |
|
da vam pokažem nešto što sam napravila po ideji sa neta, ne znam gdje sam to vidjela, dopalo mi se i kako sutra idem na put i naići ću kod jedne naše curke, ovo sam napravila za nju:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curice drage !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
vrlo domišljato.
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajama, nije to moja ideja, našla sam ju na netu, izvela na neki svoj način i poklonila jednoj dragoj osobi !
Tebi hvala na posjeti, naiđi kad god stigneš, nadam se da će uskoro ljepši dani pa će biti još slikica ! |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasno,odlična ideja,lijepo si se sjetila.
|
|
![]() |
|
Hvala OSice, baš mi je nešto "došlo" da to napravim. Prigodno za Uskrs a uz put sam frendici odnijela pelcere.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |