Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Pa možda da probam sa ovim ![]() Uploaded with ImageShack.us Jučer kupljena, u zadnje vrime često mislim kao imam li mista za poneku |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
perunika u ovo doba
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bravo za Jacu i kamen, pravi je!
Ruže su fantastične, e sad sam već pomalo ljubomorna.... A perunika...jesi li je ![]() ![]() Pozdravljam te, Anđo ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mari i mene je iznenadila a tek ovo ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Nemoj biti,lipo sam pitala što još da stavim u ![]() Naravno da nisu čista posla....pa znaš mene i nisu drogirane one su na drugu stranu dvora, do njih narkotici ne dopiru. A što misliš kakve bi bile da su malčice dobile ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vrt ti baš i nije posve prazan, blitva uživa u samoći, bez konkurencije. A perunika mora da je neke posebne boje, ne izgleda kao obična plava. Nadam se da će ti procvasti ako već nije.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
e..anđo sad si nadmašila i samu sebe
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anđo, nije stvar u ružama... bar ne tako!
Ljubomorna sam jer nemam prostora da ih i ja tako lijepo poredam.... uh, to moje sčvareno i pobetonirano dvorište ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hahaha skužila si blitvu,baš se širi- pravi je Sulejman osvaja sve pred sobom, Neznam kakav je cvit perunike-nisam ih do sada imala, nadam se da će uspit procvitati kad je već naumila pa da i to saznamo. |
|
![]() |
|
Misliš??? Čekaj samo da zgrabim malo vrimena pa da počnem slikavati... |
|
![]() |
|
znam kako to izgleda ,slično je i meni bilo do nedavno .... |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sretan Božić!
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sretan Božić i puno zdravlja draga Anđelka tebi i obitelji!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Drage cure hvala na divnim željama a vama i svim posjetiocima želim dobro zdravlje,puno veselja i radosti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |