ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 145> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jagoda,monna dobro mi došle
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ana sad sam ih posadila.bile su mi u kući uz hibiskuse.neznam da li mogu prezimiti vani
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa kod tebe izložba amarilisa!!!!
Ajama, prekrasni su ti! Obožavam taj cvijet. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinice to je tek početak.idu i drugi ali ova godina im ne paše baš
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala lijepo proljetno cvijeće,a onda izložbu amarilisa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Amarili su i moja tiha patnja i za njih draga
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prelistala sam sve stranice i zbilja sam uživala.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da se osvrnem na onu cjevastu čuvarkuću: imam ju i ja, prezimila je vani, sad baca puino mladih, ali mi nisu cjevasti, nego nekako obični malci. Možda se kasnije ufrču u cijevi, ali ovo za sada je obično.
A amarilisu stvarno sjajni, nemam riječi, pogotovo što meni ne idu nikako. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Diplandeja je prekrasna, puna je cvjetova
![]() Hvala na ponudi, ostavi malo proljetne zvijezde za jesen, mjenjat ćemo se s frezijama ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Diplandeja ti može ići na izložbu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Kada se ovi pupovi raspuknu i rascvjetaju, al ćemo uživati u ljepoti boja |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe živo, godila mi je proljetna šetnja tvojim cvijećem
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |