Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 07:28
ideja ti stvarno ne nedostaje, divim se tvojoj energiji pored toliko snijega ove zime, sretan ti Uskrs smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ivany View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 347
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 08:59
Super ti je ideja,baš je slatki zeko!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2013 u 15:18
Eto još se jednom pokazalo da je sve oko nas onakvo kakvim ga mi vidimo!! Ljepota je uvijek u oku promatrača. Veseli me da ima promatrača kao što ste sekina unuka i ti!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 00:38
Hvala svima, snjegozec je na sreću nestao. Sad čekam sunašce da dođe u moj vrt, a i vaše pa da imamo opet kaj slikati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2013 u 08:49
koliko god bio lijep tvoj snjegozec, neka nam ipak dođe sunčeko, da uživamo u slikama cvijeća..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 10:57
nema snježnog zeca a bome nema ni sunca niti ga izgleda tak brzo i nebu biloConfused!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 17:43
Samo da se javim da sam navratila i sad šnjofkam kakvog to zeca imaš o kojem slušam Wink
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 19:34
Brrr... došla sam vidjeti konačno tog zeku o kojem svi pričaju... iako znaš da mrzim doslovno snijeg, moram reći da je i više nego fantastičan! Pozvat ću ja tebe lijepo slijedeće zime da i po mom dvorištu skupljaš snijeg i radiš figure LOL. A sad ... kad slijedeći put zavirim.. bez snijega mooolim. smile78
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 19:45
ajde ane slikce cekamo ko ozebli sunce..ni jedna grancica od budleje nije se uhvatila Cryjednom kad budes rezala grane sjeti me se molim te 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 20:24
snježni zeko je odličan
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 23:55
Vidim da sam vas zabavila sa snjegozecom, to mi je i bila namjera, a bome ste i vi mene dobro nasmijale. Nadam se da više neću imati prilike raditi snjegovića do prosinca. Sad čekam da barem nekaj procvate, nemam kaj slikati u vrtu.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 00:10
Ja sam pak uvjerena da budes ti na tom prekrasnom brijegu brzo imala puno toga za slikati ! Pogotovo u iduci cetvrtak kad su nam najavili + 20 stupnjeva !     smilie_wet_143.gif
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 00:17
bila sam vrijedna i sve sam (opet) pregledala, draga ana koji si ti genije... ovako lijep vrt, prelijepe rukotvorine, od božićnih do snježnih, prekrasno uhvaćene biljka, ptice i ostali detalj...
pa mislim da tako nešto može stvoriti samo posebna osoba

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 08:56
Snezni zeka je nestao ali daj sad ove slikice ispod snega,pretpostavljam da su lepe,pa podeli sa nama.smile64
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 22:34
Gute Fee, danas je stvarno bilo toplo kak su najavili ali nisam baš puno slikala, imam samo dvije slikice jer sam orezivala ruže. To je bila borba s ježevima, sva sam izgrebana. Sreća da se još nose dugi rukavi LOL
Natalija, priznajem, godi mi takva pohvala, ali daleko sam ti ja od genija. Kaj se vrta tiče, ljepši je na slikama nego u naravi. Moraš doći uvjeriti se.
Leona, drago mi je vidjeti i tebe u mom vrtu. Snijega više nema, bit će slika samo čekam inspiraciju.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 22:45
Jučer samo Carol i ja bile u najboljoj zagrebačkoj vrtlariji "BB". Uživale smo u razgledavanju tak da sam zaboravila na vrijeme. Ne znam kak, ali tam se uvijek nekak vrijeme ubrza. Ma kaj ubrza. Juri ko ludo. Ipak smo uspjele dosta toga pogledati uz detaljno i strplivo vodstvo drage domaćice.
Evo s čim sam se ja ponovila, ali si nisam zapisala točne nazive heuchera i geranije pa molim BB za pomoć u identifikaciji.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 22:46
I jedna slikica iz vrta. Ljubičice su u punom cvatu, a miris im se širi nadaleko
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 22:51
Ovaj oxalis sam lani dobila od nećake. Preko zime je čisto ogolio, a sad ima par novih listića. Tek na slici vidim kak mi je zmazani prozor, a oprala sam ih pred Uskrs. Časna mi riječ.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 23:04
Baš je interesantan ovaj tvoj oxalis Clap, dobar kontrast crvenih listova na sivoj podlozi prozora.
Za prozore ti vjerujem Confused, jer je tako i kod mene, od bure koja nosi sol, i od žutog peluda borova koji sada cvatu.
Lijepo si se ponovila kod BB.
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 07:28
super su ti nove biljčice, a ni ove stare ne zaostaju :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,361 sekundi.