Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 71> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li ovo divlja grana ????
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ti je sve lijepo i raskošno. Pa koliko toga imaš kad možeš slati onolike pakete?
I čemu služi onaj crijep (na onoj slici kod rudbeckia) |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oko sokolovo, to i je kućica u kojoj hranim voluharice i šaljem u vječna lovišta. Sve su proždrle što su mogle
Desilo se par puta da krenem rukom iščupati travku , a iz rupe mi iskoči voluharica. Skoro sam se onesvjestila Pa moj vrtić ti je ovoliki, cijelih 700 i nešto kvadrata To sam uzgajala za posebne osobe, te je uzgoj bio plodan |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrčko eto me u tvom vrtu sve pregledano cvjetna družina na mjestu, ovaj rascvjetali sedum mami da ga čovjek gleda, ona mlada grana od ruže nije divlja, divlje su zelene, nemaš brige čini mi se da kod tebe i divlje cvate.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sam po tvom vrtu 20-tak stranica unazad da vidim promjene.
Cvijeće, kamenjar, suhozid predivni.
umorila se, nema , , ni samo neka zelenjava. ( ).
Smrčko !!!!!!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau,koliko cvićaa šta da istaknem ,oko mi zapelo na svemu,samo mogu reči da ti je sve blistavo i lipo i raduje me što ti je tako jer uz toliko rada,a bome i znanja vide se rezultati
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko imaš predivno cviječe i mnogo kamena u svim mogućim kombinacijama. Cvijeće i kamen,toje moja najdraža kombinacija.
Vrt iz snova, čestitam. |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebi gaura cvate! Ja sam početkom ljeta vidjela par cvijetića i to je to, žednjaci su ti se lijepo razbujali, sve ti je bujno ... žao mi je što ste umorni, ali, meni su to bili slatki umori pa se nadam da ni tebi ne pada tako teško. Pogled na vrt ti mora davati elana. Predivne su ti biljke. Dobro si ti njih nabildala!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko trud se isplati
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tagetesi su ovaj put naj...
|
|
život je more
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene kod tebe, pa baš ti puno toga još lijepo cvate i to je super!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
p.s. ne znam jel bi ono bila divlja grana, ali mi ne izgleda tako... Kod mene divlje grane imaju sitnije listiće od matične ruže, probaj tako usporediti.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrčkicee, opet lijepog cvijeća. Moja/tvoja Gaura imala 1, slovom i brojem cvijet!!!!!!.Daj mi reci što im daješ papati. Baš m i mje drago da cvijetići tako ljepo nagradjuju tvoj trud
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Smail, Lili, Mir, Tikvić, Gio, Lantanica
Hoja nisam umorna od vrta, u njemu ništa ni neradim nemam snage. Jadni MM većinu poslova sam obavlja. Ovu godinu jedva čekam da se vrt ugasi te da vikend imam za odmor( umori me sam put do vrta i natrag). Još me koji put natjera u gljive a šume pune ljudi kad mi imamo vremena,ništa se ne nađe ( nikad nije bilo ovakva navala). Bezvezno gubljenje vremena. Hvala na Anaida. Dobro je da nije divljaka, još uvjek je ne znam prepoznati. Ali niti nije dobro da je grana došla pred zimu, ali dobro moram naučiti korigirati greške. Možda sam u krivo vrijeme đubrila pogrešnim đubrivom te su potjerale grane umjesto da se stare odvene Hvala vam na lijepim komentarima i pomoći |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lilika
Lorica kod svog bila koje slabo cvate je dobro dodati đubrivo koje ima više fosfora u sebi, možda to može pomoći. Možda je biljki prva godina te ne cvate ili joj nešto nedostaje. NPK natrij- dušik se dodaje za lisnati dio fosfor zacvjetni dio kalij za odrvenjavanje biljaka pred jesen Bar ja mislim da je tako |
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |