Vrt za moju dušu |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 125> |
Korisnik | |
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam još bila u ovom vrtu, ali sad kad sam svratila biti ću redovan gost, jer ovo je nešto posebno, ovo je botanički vrt....Komotno možeš staviti tabelu BOTANIČKI VRT i za razgledavanje naplaćivati ulaznice...Ima puno lijepih vrtova na našem forumu, ali ovo je ....Nadam se da ću imati prilike vidijeti to u živo, jer izgleda da nismo daleko....Ne znam što bi posebno izdvojila ali izbor hemerokallisa, perunika i narcisa je fantastičan...Naročito me zadivljuje da imaš prekrasne primjerke dobivene iz sjemena....Morati ću ti poslati jedan moj mali iris koji izgleda nemaš u kolekciji, barem nisam vidijela sliku...Baš sam ponosna da imam nešto što ti nemaš i da ti mogu to poslati ( ostavi adresu na pp )....
Jedno pitanje za kraj jesi li po struci agronom ili cvjećer i na kolikoj se površini proteže tvoj vrt?
|
|
sutra je novi dan
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda po prvi, ja po hiljaditi put . Svaki sumoran dan započnem ovde gde vlada lepota, harmonija i bajka koju stvara zaljubljenik. Zahvaljujući njemu, svaki moj dan započne sa suncem.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već danima nisam vidjela tako plavo nebo!
slike su ti za 5!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je jedan poseban vrt
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trave u jesenskom ruhu dolaze do punog izražaja
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo rado zavirim u tvoje carstvo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je poseban doživljaj zaviriti u tvoj vrt
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek je lijepo prošetati ovuda, tako smirujuće, bogato a ipak savršeno skladno...
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoji hemoraklisi su me oduševili
e da sam bliže ja bih tebe pozvala na kahvicu i dok tebe nema zavukla se u tvoj vrt nebi mnogo uzela samo od hemoraklisa što imaš. |
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Famozne trave........javor za 10!!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak imaš očito dušu, ljubav i oko, kad si uspio kao amater napraviti takav čarobni raj.
U tome i jest čar tvog vrta: kao slobodno i razbarušeno a ustvari prekrasno i lijepo smišljeno.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i prvo u Vrt za moju dušu i moram se pobuniti. Kako nije lijep i moderan? Zar su lijepi sterilni i nakaradno koncipirani vrtovi sa ošišanim kuglama šimšira koji nemaju blage veze s prirodom? U redu, neko voli topiari, nek ih ima. Svatko ima neki svoj uzor, nekako počinjemo... s jednom biljkom, pa kako raste naše iskustvo, raste broj biljaka, na kraju se nešto iskristalizira, neki stil. Vrtovi ne nastaju preko noći ni za 3 dana. Ako ti nešto znači moja prosudba, a vidjela sam puno lijepih vrtova i ne mogu reći koji mi je najljepši, svaki je lijep na svoj način, no stvarno imaš prelijepi vrt i možeš biti ponosan na svojih ruku djelo...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje je sve rečeno od pravih znalaca, moje amatersko oko vidi nešto prekrasno, ne zanima me dali je moderno ili starinsko, važno je da ima "ono nešto" - ti si to nazvao "za dušu" , baka bea je rekla "prirodno", Horti " tajanstven, romantičan", što bi ja tu uopće imala za reći - sve to u jednome: "to je baš ono pravo".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na odgovoru Muhlenbergia, kad nisi po struci cvjećar još više cjenim tvoj rad i tvoje remek djelo...nadam se da ću to doživjeti i u živo, negdje u proljeće...
|
|
sutra je novi dan
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trave u Tvom vrtu očaravaju!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akebija me je oduševila cvijetom ali sam mislila da ga ima više i da nije tako sita kako kažeš. Čak sam u MBM - u vidjela biljke ali je tako sva nikakva da sam odustala od kupovine. Neću na nju potrošiti, ima toliko lijepo cvatućih da ću se u proljeće opet baciti u trošak i "žicanje"
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |