Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 134> |
Korisnik | ||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
|
Ovo sam samo stavila od svakog po jednu sliku, ako netko hoce vidjeti vise i vece slike neka pogleda na linku https://picasaweb.google.com/108728366073289293754/Kaktusi2012CVIJET# |
||
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
https://picasaweb.google.com/108728366073289293754/Kaktusi2012CVIJET#
ajme meni nije mi dobro ![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Svi su ti divni PD!!!
|
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
plava digitalna (interesantan nick) kaktusi su ti fenomenalni
|
||
Vir |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Uživala sam u svim vašim prelijepim kaktusima
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Uh! Koji predivni kaktusi!!
![]() |
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Mali Kaktus, Pinus, Kamenjar, 1111, Plava Digitalna prekrasni su vam kaktusi!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Kamenjar, e kad bi meni moje opuntie microdaysis procvale, što bi dao. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Moji isto jako kasne, nažalost.
|
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Plava Digitalna....divni kaktusi i divne fotke
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
klimatis 5. slika
![]() belina 7. citić ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
u mene su svi bijeli ili crveni
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Prekrasni kaktusići |
||
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Najljepši su cvjetovi kaktusa
![]() ![]() Ovaj na glavi ima krunu od 7 cvjetova ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
da da ,najljepsi su cvjetovi kaktusa..zato svako malo dođem tu da vidim ljepotu..klimatis ako imas tu opuntiju 20 god vjerujem da je velikaaaa i mogu mislit koja bi to ljepota bila da procvjeta...nisam znala da one ne cvjetaju kod vas,jeli to zbog nedovoljno sunce ili sto ?
|
||
Vir |
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
PlavaDigitalna, lantana
![]() ![]() |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |