Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 56> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za mene si se ti odlično izrazila u svojoj, ne baš omiljenoj, boji!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
obje kutijice su odlično odrađene, ali ipak je ona prije s ružicama bolja.
Ova druga je odlična, ali mi djeluje kao da si se malo mučila s njom ili je ona mučila tebe... ![]() no, to je normalno povremeno dođe baš nešto što nam baš ne sjedne i gotovo, ali vjerujem da su oni za koga je oduševljeni. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Minimalke su očaravajuće.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Saara moram ti se javit i priznat ti da sm u tvojoj galeriji provela najviše sati i dok se još nisam učlanila.Tvoji radovi, posebno kutije su me očarale.Ne mogu nijednu izdvajat jer su mi sve mrak i na nijednoj drugoj galeriji nisam našla da mi se sve sviđa.Veliki pozdrav i samo tako nastavi !
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
neznam kako mi je promakla i nisam do sada pohvalila onu lijepu , romantičnu kutijicu sa motivom ruža, a ja jako volim i cijenim urednost u izradi što se kod tebe dobro vidi po lijepo uređenoj unutrašmjosti kutijice.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno vam hvala na pohvalama. Ne radim puno, grozno mi je vruće i svu energiju ostavim na poslu. Ipak nešto malkice...
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I evo jedno ogledalce
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kutija, jednostavno rečeno-FENOMENALNA!!!!
Ogledalo, tako veselo, lipo, simpatično...ma super!!! I jedno i drugo: bolje nije moglo! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-i kutija i ogledalce predivni
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
A šta reći, a da nije već rečeno! Fenomenalno!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jako lijepa, elegantna, fensi kutijica i vedro ogledalce, bravo
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odlično, odlično
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |