Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sam jutros, Lilly, bila kod tebe. Nisam tamo, ali ću ovdje napisati: nazire se ljepota u kojoj ćemo uživati kad se biljke razrastu. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya bugenvilija ti je prekrasna...na mojoj su samo dva listića ali bitno je da je krenula...
I da krumpirko me oduševio...
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya , tvoja hoya je prekrasna i zbilja divovski primjerak svoje vrste, moja je ove godine prvi put procvala i gledam ju ko neko božanstvo koje me konačno obdarilo cvijetom. Imam je već 6 godina i do sad ništa, jer naravno nije bila na prozoru i nije imala prave uvjete za rast.
I da, da ne zaboravim, jel ti kćer slobodna ovaj vikend malo bi je trebala u vrtu?
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljeće hvala ti što si primjetila mog krumpirka. Vidiš Triši ga stalno podmećem, ali ona nikako da ga vidi .
Ova bugenvilija je u cvatu, ali imam jednu koja se kilavila svo vrijeme. Tek sad nazirem cvijet.
Tija, otvaram firmu: "ČUPAMO PO KUĆAMA", ako trebaš mob. slobodno se javi.
Za sada imam samo jednog zaposlenog (naravno ja sam direktor), pa ako dobro krene evo mene do vaših krajeva.
|
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš dobra ideja. Dođemo na kavicu i lijepo zajedno sve uredimo . |
|
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam uvijek za druženja i fešte!!!
Samo dajte, ali kada vi dođete, dok mi zasjednemo, zaboravit ćemo mi za rad samo za druženje...
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoja a gdjr bi je ti htjela ugurati........
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolege s posla vratili su se sa službenog puta i donjeli mi:
Znaju oni što ja volim! Ali ... ja imam problem.
MKM je imala takve, samo sa malim listovima i držala ih je u kući.
Ova je biljka donešena iz rasadnika u kojima uzgajaju cvijeće za parkove.
E sad me zanima mogu li ja s biljkom van i koliko na sunce?
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, morala sam pregledati nekoliko stanica unatrag, i nemam riječi sve je lijepo, ali hoya je ipak favorit. Krumpirko dobro izgleda, bit će prava stablašica.
|
|
život je more
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantanaaaa, baš sam te danas htjela potražiti. Tu si nam. Mučim se sa krumpirkom. Da li ove godine više cvijeta ili dogodine ljepše stabalce?
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strpljen spašen, bolje dogodine lijepo stabalce.
Nema me baš puno radim ovih dana po cijeli dan i sada čekam da me zovu natrag, pa sam odlučila malo i s vama popričati (lipa naša zima). |
|
život je more
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš su ti lijepi suncokreti..a jel bi to raslo tu kod mene na moru?..krumpirko za pet..
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako nebi, moja je mama par desetaka km dalje od tebe i ima one kao krizanteme.
Ovakve kao moji su joj problem jer joj ptice popapaju sjemenke. One loptaste ne diraju.
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya koprive su prekrasne, ne znam kako bi se ponašale vani, a da probaš negdje u polusjeni, jer ako su daleko od svjetla u kući izgube ovu predivnu boju.
Bož kako sam ozbiljna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya kopriva je predivnaaa ,bravo za kolege
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako lijepa kopriva. Samo ja imam običnu koprivu , i krasi mi ulazna vrata. Ma to nema nitko od vas. Što je najzanimljivije još čekam čudo
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoja iznesi tu žaru van -ni jako joj sunce neće smetati zato ima takve zdrave listove--imala je veliku količinu svijetlosti -samo da znaš one hoće vode dosta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel niho kraj tvoje? Nikada nisam imala koprive (žare), a vidi sada ... |
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekamo .... da vidimo
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |