Moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 79> |
Korisnik | |
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći nego bravisimo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica s lopočima mi je totalni
sviđaju mi se boje, a žabac me oborio s nogu. I ne znam više što da pametno kažem pa je to za sad dosta. |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a samo jedan dan nisam stigla sve pregledati a ono eksplozija radova!dok sam proučavala(dubiozno)kutiju i krenula da komentiram,imam što i vidjeti-sliken i to dvije!spavaš li ti kada?ne mogu vjeropvati!predivne slike,predobra kutija!žabica je glavna!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nekako su nam se te kre-kre životinjice dopale. Pa i nisu neke da bi ih čovjek pomilovalo a možda zato što su samo to slike. Sve životinje su "slatke" dok su male kao i ljudi tj. djeca ali kad porastu pretvore se u "zvijer" .
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična slika...pravo osvježenje za ovo kišno jutro..
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado bi posvojila tu polovicu i osigurala joj lijepi život... već imam neke ideje kako bi ju udomila... |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je žao...al ja ne volim žabe ni žive, ni na TV-u, nikako...a svi drugi ih vole...pa i kao ljubimce.
I ovdje se svima svidio žabac-ja biram lopoč, ok?! Inače mi je kutija jako lipa, samo sam na žapca napravila bljak-a to nije do tebe, već do moje neke odbojnosti prema žabama, paucima, i da ne nabrajam. Ova zadnja slika je baš za napunit baterije. mogla bi se zvat "dođite se malo odmorit"....oku jaaakoooo, jaaakoooo ugodna! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe proljetne boje na tvojoj kutijici podižu proljetno raspoloženje (bez obzira na kišni dan). Pretpostavljam da si je sama s rozom konturom doradila. To mi se baš sviđa. Tvoj pejzaš nas poziva na izlazak u prirodu. Prava opuštajuća sličica.
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ftičice su mi slatke i lijepo si ih doradila ali meni je kutija s žabcem predobra |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući tanjur,kažem super,dolaze kutije nastaje "bum"vi kao da znate da mi srce jače lupa kad su one u pitanju.Igle čuda prekokrasan motiv na platnu,opčinjena sam.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je kutija sa lopocima i zapcem, bravo
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam udavila neke tete salvete za note ali problem je bio kod veličine kutijica. Ja više volim manje kutije i motivi su zapravo takvi kakvi jesu pa ponekad ne "odgovaraju" mojoj zamisli. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asutila si da si napravila novu kutiju.
Perfa. |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je savršena
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, baš ti gledam ovu kutiju, a imam sličnu-samo veliku, i baš se mislim šta bi s njom pošto je opšivena ovim trakama od skaja+ zakovice.
To im je već jako upadljivo i nikako da smislim šta skombinirat s tim. Bojim se cilo vrime-ako stavim cviće da ne bude prenakićena, a šta stavit da paše uz spomenute detalje koji su već na njoj?! Ti si mi na ovoj svojoj ...baš, baš... pogodila s notama! Ja ću se s mojom nastavit dvoumit |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare, da samo znaš što sam joj sve radila. Prvo pokušala skinuti zakovice no nisu sve htjele van, onda ih vratila na mjesto, pa prebojala i preko skaja bojom e to je tek bilo grozno. Moralo je na ribanje četkicom jer je boja ušla i u rupice konaca (još se vidi) i na kraju je ispalo da pametniji popušta
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je, u nju bi trebalo staviti onaj mehanizam - da svira kad se kutija otvori.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna starinska kutija s glazbenim štihom, predivno
|
|
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je već dobila svog gospodara i šteta što je nisam slikala iznutra jer su unutra isto note ali tako razbacane kao da će pobjeć van kad se digne poklopac. Kao što Otok kaže samo nedostaje muzika - ona mala noćna.
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa kutijica... volim motive s notama i slovima... samo je steta sto je nisi slikala iznutra
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |