Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 63> |
Korisnik | ||
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti na ovim divotama koje si podijelila sa nama!
Prekrasno cvijeće, divan ladanjski ugođaj, a i kolači su perfect ispali! |
||
Sponzorirani linkovi | ||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da znas da su tvoje slike nedostajale
|
||
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draka Zvrk nisam dugo na forumu, tvoj sam vrt pregledavala kao gost foruma, i evo tek sada potpisujem svoje prisustvo kod tebe, sve ti je predivno, kroz tvoj vrt si nam dočarala komadić engleskih vrtova koji gledamo u časopisima, imaš puno energije i volje za rad u vrtu, vidim ti malo kraće vrijeme uživaš u svemu nego mi ovdje zbog vaše klime, sinčić ti je prekrasan a i njegov dio vrta.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lijep što si stavila malo sličica, već smo se poželjeli vidjeti kako je cvijeće na "otoku", ovo do sada je lijepo, zeleno, rescvjetano...
|
||
život je more
|
||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Crocosmie su ti super . Ja sam kupila lukovice,posadila ih i od deset komada nije izašlo ništa .
|
||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja imam glinu u vrtu i stvarno fino raste, preselila sam lukovice iz sjene (gdje je isto fino raslo) na suncani dio i tu raste ko ludo. Nadam se da ces imati vise srece sljedece godine. |
||
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo ljeto vrijeme nije bilo bas sjajno a i mi smo bili na godisnjem (malo duzem) tako da nisam bas puno paznje posvetila vrtu a i nisam ga bas poslikala. |
||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nasa klima je blaza od hrvatske (osim obale u Hrvatskoj) ali ove godine je bas bilo 'hladno' ljeto ,oblacno i kisovito tako da nisam bas puno vremena provodila u vrtu. |
||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala. Planiram neke promjene za sljedecu sezonu. |
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Od obaveza nisam vidjela da si nam tu.
Biljki će uvijek biti, a čovjek treba odmor i opuštanje i nek si nam se odmorila. Svejedno biljčice su prekrasne. Nadam se da će sljedeća godina za sve biti bolja |
||
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
zvrk i ja planiram
jedva cekam da vidim |
||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da barem dostavljaju u Hrvatsku!
Mislim da bi bankrotirala. |
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ajde zabavljati prstiće u vrtu
|
||
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Danas ubrala(puno kasnije nego u Hrvatskoj ali kakvo je ljeto bilo dobro je da je i uspjelo sazrijeti)
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mljacccc
|
||
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivno.....lucifer....koja boja,a smokve....apetit raste
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti na smokvama idem dalje u tvoj vrt - šetati - mirisati - uživati - valjda se neću smrznuti.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prave domaće primorske smokve
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod nas nema baš puno smokvi ove sorte, ali one su ukusnije i slađe od zelenih.
|
||
život je more
|
||
Odgovori | Stranica <1 5051525354 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |