JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koka pa ovo je divno...hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() Bit će dovoljno???
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
fala lepa
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Aha, vidiš, vidiš!!!
![]() Ali oprošteno ti je, do kasno si bila budna...
![]() |
|
![]() |
|
ajme sad cu ja crveniti...hvala drage moje
|
|
![]() |
|
e pa kad si ti jucer otisla, mi smo s one dve mrvice od muskaraca bili u kamp prikolici-ona gromada pred ulazom, nekih pol sata, da ti ne velim kaj je moje dete radilo unutra...heheh, onda smo se vratili gore, vecera ,kupanjespavanac, ciscenje, pa sam se sjetila ogledala i krenula...ne pitaj do kada sam delala, a drugu ruku boje sam stavila ujutro prije 6 sati
![]() dojdi dojdi
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi jassi,ocrtavaju tvoj veseli duh kojim si,cini se,osvojila sve ovdje pa i mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, pa ti stvarno nikad ne miruješ....da sam znala za ogledalo ostala bi vidjet kak to delaš...
![]() |
|
![]() |
|
a i da ti tu dam javnu ispriku....vidis da sad ja nisam budna....sorry proljeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
to ti je odma nasuprot britanca, prolaz, nemam pojma na kojoj su bazi, ubi me nisam citala...grozna sam.....odi vidi i pitaj zensku, ja tam uzmem i kistove, imaju u paketu po 5-6n kom jako povoljno ti su mi za lak i lijepilo jer n e traju tugo a odlicno me sluze
ajde vidi pa mi javi kaj si nasla
|
|
![]() |
|
Samo malo, gdje je taj dućan kod britanca...to mi je skoro pod nosom... Da li su boje na bazi akrila ili???
|
|
![]() |
|
o moze draga, dobim i onaj mali keksic pls....brzo mi secer pada
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
E ovo je dobra informacija.... Imaš kavu kad se vidimo ![]() |
|
![]() |
|
ma obicna boja ja zid...moram procitati jel akrilna, dojde oko 20-30 kn
ja sma radila i na drvenim plocama, i skrinje i stolice i nekaj malo...sve ide
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ček...ali jesu li to boje na bazi akrila ili ne? Jer i ja sam uzimala akrilne boje u piksama, u Chromosu (a tam imaš i akrila u spreju ![]() ![]() I da, imaju samo osnovne boje...ali se mogu miješati ![]() |
|
![]() |
|
nisam,di ima akril u spreju?
daj da ti salvet posaljem adresu na pp
e sad trenutak istine-ja ti jako puno koristim bijelu boju za zidove
![]() |
|
![]() |
|
Jassi,
jesi ti to ogledalo bojala akrilnom bojom? Jesi probala akrilom u spreju? |
|
![]() |
|
fala lepa...slikam kad bu gotovo
|
|
![]() |
|
Ti si mi tako originalna.
Uopće ne sumnjam da će uradak biti super!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |