JASSI_moja galerija |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 58> |
Korisnik | |
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme Jassi predivne slikice, takop dirljivo, doduše tebe i Tončeka smo vidjele već ali ovo gdje je on sa djedom...baš dirljivo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Jassy uvijek ima nešto novo, morski vukovi i mama i sin oduševili su me. I Jassy, poslušaj me, kontroliraj si ipak to željezo, znam po sebi, nije se za zezati, bila sam stalno umorna i zapuhana, počelo mi je lupati srce, a sve zbog nedostatka željeza
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem...... Super si to izvela draga ...moram ih vidjeti u živo |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lijepooooooooooooooooooo
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlicno!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ti si kao bolesna bila...........raznjezila sam se...slikice su super........kao i sve ostalo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej curice hval avam....to je bilo sinoc meni iz gusta i za moju dusu ove slike...onako od srca moga......hvala svima
hippy danas vidis kad dojdes, idem spat s malim ustajem oko 16 pa kreni
djevojke hvala svima na lijepim komenratima...moj naklon curice
|
|
Jazz
Nedavno posijan Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jassi un milion points !!! Ženo , obožavam te , ti si moj idol !!
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jassi, prekrasni radovi. ne znam koji mi je ljepsi morski vukovi ili mama i sin. prekrasno i tako se vidi emitivnost s kojom si ih radila. draga nema te bolesti koja tebe moze zakociti osim da budes u nesvjesnom stanju :) radis sto na sat ;I prekrasno :)
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala nino...e sam da znas da danas ali zbilja nikaj ne delam, sad sam dosla od buraza i posto sam mrtva umorna odoh nanatiiiiiiii
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel to moguće? tak si i sinoć rekla pa si se primila posla....
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još je bubana a železo na -5
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
buduci sam budna, a nje nema, ne garantiram da nije budna :) ne bih me cudilo da se probudi puna ideja koje bas sad i odmah mora napraviti :)
moram vam priznati da tu hiperaktivnost prenese i na vas. evo danas sam mozgala kaj radi i kak uspjeva sve i pospremih stan i popeglah bez beda ;) nadam se da ce uskoro ozdraviti pa cemo se opet malo druziti ;) |
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
heheeh evo meee..ja to dojdem kao salabahter za multiaktivnosti..hehehe nekoliko stavri odjednom ...bravo ninooooooooooo majstoreeeeeeeeeee
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posto sam bolesna nisam puno radila, pa ovako, malo magneta sa salvetom i twin bojom
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i sad malo uskrsnjij jaja os stiropora
veliko:
mala jaja
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moj favorit, veliko jaje :
i evo ih svih na kupu
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej Jassice, jajca su ti famozna, ali zaista ovo plavo-bijelo je zakon, zaista previdno...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |