OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 374> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj zar sam otoliko zaslužila ja se ponadala nešto življem a ti meni suhe
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A što bi ti Niho, možda ovo?
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo i ja šetala tvojim carstvom... Ovo na slici je žuta pupavica ili rudbekija, ako se ne varam. A tko zna, možda ti je već netko i napisao a ja nisam pročitala... ![]() Otoče, sve je predivno!!! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već sam doznala kako se zove, svejedno hvala (ponavljanje je majka mudrosti - je li se tako kaže?) i hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vodenike i fuksije su baš zahvalno cvijeće. Dicentra je kod mene davno završila s cvatnjom. Tvoja je jako lijepa i čini mi se da je malo drugačije boje nego moja.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Dicentra je i kod mene davno ocvala, to je Niho izvukla staru sliku, a da je lijep i zanimljiv cvijet to se slažem
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
baš ti je sve cool.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Morala sam još malo prošetati tom ljepoto! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok, fuksije su stvarno
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
S nekim sam se biljčicama baš mučila, ali evo ipak
gailardia ![]() prkosi, koji kod mene nikako da narastu i da se rašire, prkose oni meni, ali i ja njima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala da misliš na mene baš si
![]() |
|
![]() |
|
Procvala je lagerstroemija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
divno..to ima moja susjeda malkice u gtamnijoj boji ..jednostavno je predivna moram tio nabaviti u idućem izletu svojem rasadniku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dada, zovu je još kineski jorgovan, možda lakše za zapamtiti.
Ima ih u više nijanski, tamnijih i svjetlijih, a ima i bijelih. Meni se sviđa i u jesen, lišće prije nego otpadne dobije crvenkastu boju |
|
![]() |
|
Kome sam dosadila sa cikasicama neka preskoči, a kome je zanimljivo neka pogleda
ovo je moja najstarija cikasica ![]() ovako izgleda ženska cikasica, kasnije će tu narasti još i narančaste sjemenke ![]() i za usporedbu ženska cikasica ![]() i muška cikasica na samom početku cvatnje ![]() ako su muška i ženska cikas palma u blizini, dolazi do oplodnje sjemenki pa se tada nova cikasica može dobiti i od sjemenki, ali je puno sporije i manje uspješno nego iz gomolja |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
fenomenalno
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
WoW kažem i ja, a ovakve slike cikasica nikako ne može biti dosadne. Očaravajuće!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivna je cikasica, meni osobno najljepša uz onu šarenu pelargoniju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |