Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 21:03
Joj zar sam otoliko zaslužila ja se ponadala nešto življem a ti meni suhesmile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 21:09
A što bi ti Niho, možda ovo?

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 22:54
smile226---smile156-ja se tebi više ne javljam usta me zaboliše smijajući se--a prava si
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 15:37
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

znam do ovo žuto svugdje raste, ali neznam kako se zove

Evo i ja šetala tvojim carstvom... Ovo na slici je žuta pupavica ili rudbekija, ako se ne varam. A tko zna, možda ti je već netko i napisao a ja nisam pročitala... Big%20smile

Otoče, sve je predivno!!!

smile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 16:54
Već sam doznala  kako se zove, svejedno hvala (ponavljanje je majka mudrosti - je li se tako kaže?) i hvala na posjeti
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 17:40
Vodenike i fuksije su baš zahvalno cvijeće. Dicentra je kod mene davno završila s cvatnjom. Tvoja je jako lijepa i čini mi se da je malo drugačije boje nego moja.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 19:04
Dicentra je i kod mene davno ocvala, to je Niho izvukla staru sliku, a da je lijep i zanimljiv cvijet to se slažem
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 23:15
baš ti je sve cool.....smile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 10:12

Morala sam još malo prošetati tom ljepoto!

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 10:39
Otok, fuksije su stvarno smile70 moje su malo stradale zbog vrućina, ali uspjela sam ih malo dovesti u red
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 11:29
S nekim sam se biljčicama baš mučila, ali evo ipak

gailardia

prkosi, koji kod mene nikako da narastu i da se rašire, prkose oni meni, ali i ja njima

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 14:28
hvala da misliš na mene baš si Heart
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:57
Procvala je lagerstroemija

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 20:01
divno..to ima moja susjeda malkice u gtamnijoj boji ..jednostavno je predivna moram tio nabaviti u idućem izletu svojem rasadniku Smile samo moram zapisatiu ime ja to nemrem zapamtit..LOL 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 20:07
Dada, zovu je još kineski jorgovan, možda lakše za zapamtiti.
Ima ih u više nijanski, tamnijih i svjetlijih, a ima i bijelih. Meni se sviđa i u jesen, lišće prije nego otpadne dobije crvenkastu boju
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 09:43
Kome sam dosadila sa cikasicama neka preskoči, a kome je zanimljivo neka pogleda

ovo je moja najstarija cikasica

ovako izgleda ženska cikasica, kasnije će tu narasti još i narančaste sjemenke

i za usporedbu

ženska cikasica

i muška cikasica na samom početku cvatnje

ako su muška i ženska cikas palma u blizini, dolazi do oplodnje sjemenki pa se tada nova cikasica može dobiti i od sjemenki, ali je puno sporije i manje uspješno nego iz gomolja

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:50
fenomenalno
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 18:44
smile227A što drugo reći na tvoj vrt!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 19:40
WoW kažem i ja, a ovakve slike cikasica nikako ne može biti dosadne. Očaravajuće!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 19:42
predivna je cikasica, meni osobno najljepša uz onu šarenu pelargoniju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,418 sekundi.