kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 5051525354 80> |
Korisnik | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je drago vidjeti tvoje nove radove. Daskica i anđeo...stvarno nemam niti jednu primjedbu, samo pohvale....Čaša mi je interesantna i meni osobno snijeg nije previše ...nego možda samo postolje da nema onih šljoka...nego da su i tamo " nanosi snijega". Ideja mi je super.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je uvijek užitak prošetati tvojom galerijom i uvijek me nečim novim prijatno iznenadiš..... daska je super urađena, a pogotovo prelaz salvete i podloge!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi se sviđa a dal bi trebalo manje snijega...možda bi....a neko bi možda više
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da znaš, gledam ja i divim se, samo ne stignem pohvalit. To tvoje trackanje uvijek ispadne savršeno.
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooo gle ovo :) Odlichni radovi! Daska mi je favorit ipak jer mi se veoma veoma svidja kako si doradila bojama!
S snega? Nije puno...Ima ga dosta, zavejala godina :) |
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...daskica me naprosto očarala...tako si ju odlično obradila, doradila, napravila, ma genijalno, nigdje se ne vide prijelazi, sve je stopljeno prirodno, a i motiv je jako, jako dobar.... mali andjelak je isto krasan, pretpostavljam da je to na platnu....a čaše, odlično zamišljeno, no slažem se s Lulom i Proljećem...zericu manje snijega i šljokica i savršene su
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala vam najljepsa,drago mi je da vam se sviđaju moji radovi
primavera anđeo je na gipsanom odljevu,a za kalup mi je posluzio poklopac od kutije ferrero rocher kuglica.. a za svijecnjak sam ideju nasla kod asket,naravno da nije ni priblizno lijep kao njeni,a i jos sam pretjerala sa snijegom,no dobro ionako se "prvi macici bacaju",drugi put ce bit bolje,valjda.. |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj malo, jesam nešto fulala???
Kakav anđeo u gipsanom odljevu, gdje je taj rad????
Nemoj mi zamjeriti jer je vrijeme u Zagrebu odvratno i ja ga tako teško podnosim!!!!
Uh, gdje je ono ljeto???
A i vi me ubiste sa ovim božićnim radovima.... |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema zamjerke draga,nisi jedina na koju vrijeme utijece..djevojcica je anđeo samo su joj se krila pogubila ispod sruktur paste,i tu sam se malo zanijela,a skuzila kad je vec bilo kasno.. |
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaooooo....ma di ga nađe..........preslatko........
a ostali su ti radovi odlicni,eto |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage, tatjana i leonarda ,hvala od srca na lijepim komentarima
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ,doli je več zimski ugođaj a ja se spremila na godišnji.Ipak više volim vidit slavlje života i plodova kao na onoj daščici,divota,a o izvedbi,koja je uvijek vrhunska,da ne govorim.
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je jako lijepo, neznam što bi izdvojila
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
daska i djevojčica-anđelak su mi prekrasni. i čaša je lijepa, a ovo više snijega - manje snijega....pa što se mene tiče - može,ali tek u prosincu!
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure,bas ste drage,svima velika
maslina lijepo je vrijeme jos uvijek,samo pozuri sa godisnjim mozda nece jos dugo,noci su vec puno ugodnije,a zimskim ugođajem plasim neke nase forumasice ovisnice o moru i ljetu |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobit ćeš ti sebi, za to plašenje!!!
Već sada me lovi panika, kada se sjetim zime...
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene kod tebe. Gledala sam par zadnjih radova i činimi se da si čisti romantičar. Sigurna sam da voliš filmove sa dugim suknjama, tako MM to meni veli kad gledam neki engleski film.
Kad stignem pregledat ću sve vaše radove, od vas par koje sam vas naciljala. Prekrasno i romantično |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća, Šmrcko nas je naciljala za odstrel...gotove smo!!!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga kaća ne mogu vjerovati da sam propustila komentirati ove divne radove. Mea culpa.Sigurno sam ih gledala kasno noću i dogodilo se to što se dogodilo
A komentar je .....sve je savršeno,daska je predivna a dobro je i da si nas podsjetila da ćemo uskoro raditi božićne motive.Jedva čekam
|
|
Odgovori | Stranica <1 5051525354 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |