Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 85> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Ancika , ovaj tvoj puzavac je nekaj posebno !
![]() Ovaj cas je bilo na Radio-Stubici da je poceo padati snijeg ! Znaci nista od proljeca nego ovo ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Daj Bože, draga Ana, da bude tako. Ali kako nam prognozeri javljaju mi ćemo snijeg čistiti još i poslije Uskrsa. Veselim se slikama tvojih nesputanih brega. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh,uh,uh,na žalost i kod mene je tako,ja se nadam da poslije ovog snijega ipak dolazi proljeće!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
A evo kakva je situacija danas u mom vrtu. Dok ja odlučim slikati proljetni ugođaj u vrtu, opet dođe snježna zima
![]() Hamamelis cvate, vjerujem da snijeg neće oštetiti cvjetove. Nisam izbliza slikala jer mi se nije dalo obuvati čizme ovo je juka ovo je skimija ovo je kukurjek ovo su narcise a ovo, vjerovali ili ne, to su tulipani
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ana što reći, ovim vašim sličicama na početku zime sam se veselila, jako volim snijeg, ali sve u svoje vrijeme. Ovo kod tebe je kao u sredini zime a sve je već pomalo počelo izlaziti iz zemlje, "strašno" samo se nadam da je biti kratkog daha i da neće naštetiti biljkama, ma valjda će početkom iduće sedmice konačno stići proljeće i kod vas, po temperaturama kod nas je stiglo ali po kišurinama kao da smo u jeseni, voda pliva po vrtovima samo nam treba "udica" da lovimo ribe,
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kad god vidim da vani pada snijeg,odmah pomislim i na tvoje brege.Ja ovo više nemam snage ni slikati,potpuno je isto kao kod tebe.Ima to i dobre strane jer smo dobre s kondicijom zbog stalnog čišćenja.
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kod mene je isto
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovaj puta nije ni nas preskočijo
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nije ga stvarno vise trebalo ! Meni ga je dosta ! Kao da nam dolazi Bozic a ne Uskrs !
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Slažem se sa svima. Kod mene da je napadalo cca 30 cm! Nadam se da ovaj puta neće biti lomova
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
smrzla sam se samo gledajuci snijeg
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti da me razveselite u ovo sumorno zimsko vrijeme. Kažu meteorolozi da sutra neće više padati. Nadam se da su u pravu i da će uskoro granuti sunašce pa da se maknem iz kuće.
|
|
|
|
![]() |
|
Sandra Šteko ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Jadni kukurjek.Nadam se da će se oporaviti i zablistat na vašim slijedećim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovaj snijeg je svima poremetio planove za proljetne radove.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ovaj snijegozec ti je zakon!
![]() ![]() ![]() Sada kraj njega više ne djeluje tako strašno ni to što je Uskrs biljel. Želim ti lijepe i vesele dane Uskrsa. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno ne mogu vjerovati kakve ti imaš super ideje ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |