Gorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 4950515253 58> |
Korisnik | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK i enrikova nona - pa ja još mislim saditi cvijeće prije zime, ne bojim se ovih par pahuljica. Više je to šok za organizam jer sam još jučer bila u kratkim rukavima.. Ne znam da li bi se požurila danas javiti da nije bilo snijega. Jutros sam se na poslu smijala o kakvom se to snijegu priča na prognozama, nije mi na 15° tako izgledalo - a onda odjednom pad temperature, kiša, snijeg... |
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa OTOK snježna slikica je zaista zgodna.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za prvu snježnu sliku, ali otopit će se brzo i ostati lijepo cvijeće.
|
|
život je more
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slična priča sa sandalama i kod mene je jučer bila. Srećom pa sam u autu imala cipele, a ni snijega nije bilo kod nas. Iako je bilo kiše i brrrr, hladno.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taman sam htjela reci kako uzivam gledati suncane slike,kad ono i snjezna slika ,nadam se da se to nece uskoro ponoviti.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemogu vjerovatiiii, zabjelilo u tebe! ipak mislim da to malo snijega neće naštetiti tvojim lijepim biljkama.
taj crveni cvijet ti jesam ja poslala, ljetni amarilis, u mene je davno ocvjeto. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očekivala sam debeli snijeg!
Pa krenula od svog zadnjeg posta a ono boje, raskoš šarenog cvijeća... A snjega skoro kao kod Triše! Možda ćeš još saditi cvijeće ali sandale više sigurno nećeš nositi!
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly divno cvieće...sviđa mi se šarenilo
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepa jesen kod tebe nadam se da će snjeg kratko da se mogže obaviti jesenska sadnja
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana7566, Lantana, Anaida, gioiaa, baka - snijega danas više nema. Djed mi je jučer rekao da će zima biti "dobra" jer se sjeća priče da ako prvi snijeg koji padne, ne pokrije samo vrhove planina nego i ravnicu, tada zima neće biti loša. Vidjet ćemo je li to točno. Krizantema na ovoj slici samo što nije procvala, a ova Chrysanthemum Clara Curtis sa sljedeće slike je već pri kraju sa cvatnjom. Moram je u proljeće premjestiti, ne dolazi mi uopće do izražaja na sadašnjoj poziciji. Antonija, nisam se mogla sjetiti naziva biljke. Hvala za naziv i za biljku, prekrasno cvate. 2201tea, blue sky - hvala na posjeti. I ja se nadam poboljšanju vremena, imam još nešto posla oko kuće prije pravog snijega.. |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutrošnja temperatura je bila -1°C, a kasnije je dan bio prekrasan. Nakon napravljene inspekcije još sam i donekla zadovoljna. Neke biljke se dobro drže i odolijevaju temperaturnim razlikama. - pelargonije još cvatu (mislim da neće još dugo) - ovi sukulentići su također noćas bili vani - maćuhice imam u vazi - i posađene u kamenjaru |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U vrtu mraz nije naštetio slijedećim biljkama - anaphalis - lantana - ostić - aconitum carmichaelii Arendsii - jedić - sedum spectabile Iceberg - tustika - dalijama je lišće malo "pofureno" od mraza no cvjetovi su za sada ok. Na prvoj slici je ona "crveno-bijela" dalija Ovom dalijom koja mi je tek sad procvala vas pozdravljam.. Ovo su sve fotografije od danas, nakon prvog snijega... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly baš si mislim kako je moja mama uvijek govorila, ma sve mi je lijepo u vrtu ali georgine (dalije) uvijek su najljepše, to mislim za tvoje, zbilja su prekrasne. Snježna slikica je prekrasna, a iz sandala ćeš ravnu u čizme. Danas sam bila na b undevijadi u Vrbovskom, a sutra nadam se na tvoju izložbu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka nama još par dobrih tjedana lijepe sunčane jeseni, a zima neka pričeka malo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovakve slike volim ,osuncane...sve je predivno,a taj anaphalis je interesantan,drugi put ga uslikaj malo blize
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne fotografije lijepog cvijeća, prekrasna je ona plava dalija, nešto neviđeno
|
|
život je more
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga sve ti je rascvijetano,mirišljavo i prekrasno.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly,
ma kakav šareni nered - kod tebe je prava raskoš predivnog cvijeća!!! Tako je lijepo, da često svratim i uživam. pozz |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno |
|
Nataly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije nekoliko dana vraćavši se s posla ugledala sam u svom dvorištu City express. Odmah sam se sjetila da mi je Bigi javila kako mi je poslala par biljčica. Jako sam se razveselila, ali kad sam otvorila kutiju unutra nije bilo samo "par biljčica" (kako ona to naziva) već i GROŽĐE.... Uvjerite se i sami kako to lijepo izgleda.. Ful sam se veselila dok nisam spazila kovertu, tj. kome je adresirana... Prvo pitanje koje mi je "palo na pamet" bilo je da li je vozač imao moju točnu adresu ili je baš došao do mene slijedeći samo Bigin natpis na koverti. Bigi, biljčice su zbrinute i sad samo moram držati fige da uspješno prezime. Hvala! Na kraju da zahvalim mojim gošćama koje redovito posjećuju Gorski vrt: Triši, Anaidi, gioi, Lantani, Belini, Silvy, moon... Gio, evo slike anaphalisa iz blizine Jesenskom slikom lijepo vas pozdravljam... |
|
Odgovori | Stranica <1 4950515253 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |