Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 56> |
Korisnik | |
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saara, krasna su ti jajčeka..di si našla one kapice?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
A evo i pogleda s mog prozora na Dubrovnik. SNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJEG
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš su vesela, a posebno mi se sviđa ono s pikom (bubamarom)!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo dovršenih jajaca
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kutija ti je krasna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
U svakom slučaju možeš biti ponosna na sebe...
|
|
![]() |
|
Za neke radove nisam bila na radionicama. Ona kutija s violončelisticom, a onda je jedan vikend bila radionica u Dbk i tu san shvatila gdje griješim...samo, voljela bi naučit još nešto novo. Možda će bit prilike.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara išla sam opet iz početka i moram ti stvarno reći da si majstor za shabby stil....koji je i mene osobno jako drag.
Osim toga vidim da su i tanjuri napravljeni profesionalno a kako kažeš da nisi bila na tečajevima onda mogu samo reći da si pravi umjetnik i profesionalac...
Moji prvi radovi su bili u najmanju ruku smiješni....mada ni sada nisam nešto puno uznapredovala ali ovoliko koliko radim i koliko mi treba meni čist ok.
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala. To mi puno znači
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
i ja se prikljucujem druzini s pohvalama
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Saara svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
saara, moram se priključiti curama koje te hvale...stvarno su ti radovi prekrasni!!
|
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
kutije su fantastične ... za prijateljicu, prijatelja i ova zadnja ... nemam riječi... moj naklon :)
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, predivna je kutija, baš si lijepo uklopila salvete, oooooooooooooodličan rad.
|
|
![]() |
|
Puno vam hvala. Drago mi je da vam se sviđa.
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
divna ti je kutija!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
jaaaako lijepo!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Saara, ja sam nitko i ništa u svijetu decoupagea, ali moram ti reći da imaš izrazito puno talenta i strahovito puno ukusa....
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kutije su
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |