Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zapucala u Norvešku a nema nikog. Fuksija, što se zbiva kod tebe ovaj mjesec? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hej..kod tebe već dugo nikakvih slikica??Pošalji nam malo svojih zimskih slika..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ja kažem, daj nam još tvojih prekrasnih slikica!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cesto zalutam u tvoj vrt,nedostajes nam
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sad vec postajemo zabrinuti
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Fuksija draga, pa gdje si nam ti? Nedostaješ nam ti i tvoj vrt, koji je vjerujem i zimi interesantan, a tek tvoj veeeliki rasadnik.
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Fuksija isprazni sandučić s PP, baš sam se lijepo raspisala a ono ništa od slanja poruke.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fuksija štrajka. Jer tu i tamo stavi komentar i javi se al' u njenom vrtu nema ni slike ni tona!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa Norveška je okovana ledom i snijegom, vjerojatno čeka da se malo situacija rasčisti, a onda će počet bombardiranje s cvijećem
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ma voljeli bi mi vidjeti i njen vrt i kuću okovane ledom i snijegom.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ulovila sam Fuksiju na forumu
![]() Krumpirko je prekokrasan, nadam se da će preživjeti. Jedva čekam proljeće da vidim oživljavanje biljčica ![]() Htjedoh te pozdraviti na PP da ne stavljam tu, ali si prekoračila broj poruka ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Draga Fuksija, ja želim da si ti nama živa i zdrava, i da ćeš se uskoro javiti da je sve OK!
Puno te svi volimo i jedva čekamo da nam se javiš!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Draga fuksija mi bismo voljeli vidjeti ovdje i tvojih novih slikica..
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Drage moje cure, vidim da me niste zaboravile, i to mi je jako drago.
Hvala mnogo ; Nihi, Kat.rei, Anaidi, Hoyi, Baki, Gioii, Plavookoj, Stefkaji, Korijenku, Abeliji, Smrcki, Perli, Lantani, Tiji, Bigmammi, Mimar, Lani2, Trisi i Kamilici. Hvala svima sto ste navracali u moj vrt. Oprostite sto slika nije bilo. Mozda ce ih biti, jer izgubila sam motivaciju za slikanje, zbog mnogih losih stvari, koje su mi se izdesavale u toku posljednjih mjeseci, stvari, koje nisu da se javno pisu po forumu. ![]() Bilo je i nekih lijepih dogadjaja; udala mi se mladja kcerka, postat cu i baka, ali je toliko ruznih stvari, da su zasjenile sve ono sto je lijepo... Nadam se da cu se sa svim mukama izboriti i postati jos jaca. Treba mi mnogo snage i strpljenja za sve sto me snaslo i nije ni malo lako... Sve vas puno volim i svima saljem tisucu i jednu pusu ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fuksija ja ti želim da prebrodiš sve nevolje, a unuk ili unučica sigurno će ti dati novu snagu, a i forum je jedna dobra terapija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hvala ti draga Lantana. No, ponekad covjek izgubi svu energiju, pa mu treba dosta vremena da se oporavi.
A, da je forum jedna dobra terapija, tu se potpuno slazem s tobom. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Znaš, fuksija, najprije sam stala i zamislila sam se ...
I ja ti želim da smogneš snage biti jaka. Ako ti snage može dati to što ćeš nas razveseliti pokojom sličicom - pogledaj po dvorištu svu onu raskoš koju si godinama gajila i sve one cvijetne glavice koje te strpljivo čekaju. Tu su, trebaju te. I mi te trebamo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Glavu gore Fuksija, ne daj se.
Znaš da smo željni tvojih sličica |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja se pridružujem molbama!
Mi nećemo riješiti tvoje probleme, ali ako nam dopustiš možemo ih ublažiti! Ostani s nama!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |