OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 374> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
friske fotografije su ti super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove godine su mi fuksije napokon zdrave i lijepe, pa evo nekoliko slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod mene je sa fuksijama obrnuto, lijepe jesu ali ih stalno napadaju one sitne bijele mušice, morala sam ih izolirati i maknula sam ih sa balkona ispod breza u vrt, pa sam ih pošpricala sa otrovom. Nekoliko dana je bilo Ok a sad opet jovo nanovo.
Lijepe su ove tvoje pogotovo ova zadnja čisto roza
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasne fuksije, kao i sve uostalom!
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Krasno iskorišten prostor sa vodenkama,a fuksije su odlične!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Fuksije su mi dugo bile omiljene biljke, bila sam ih nakupila sigurno dvadesetak vrsta, onda su mi s vremenom jednostavno nestale. Pa sam ponovno nabavljala i uvijek su bile kilave, nisu napredovale i pobolijevale su.
Ovo su lanjske, prezimile su i dobro se drže, lijepo cvjetaju i zdrave su, napokon |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Jakooooooooooooo lijepo.
![]() ![]() Favoriziram fuksije. Prekrasne su ti. ![]() Kako li sam samo ja ove godine uspjela samo jednu teglu posaditi? ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasno sve ma baš sve
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo mogu samo potpisati u cjelosti.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Fuksije su ti prekrasne. Preporučam se za trampu lablaba, moj je roza prema ljubičastom
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fuksije mrak,vodenke predivne...imas zlatnu ruku vidim...
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma skoro da ništa nemogu izdvojiti draga moja ..ma sve je za pet..preporučila bih se za sjemenkicu lablaba ak sam dobro napisala(mislim ak ju budeš imala koju viška)..cleome su ti mrak..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivne fuksije..
![]() |
|
![]() |
|
Ma sve pravo nemam šta komentarisati --
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti, baš ste Duda, sačuvat ću ti sjemenke lablaba i tebi Silvek (iako bi se moglo desiti da su nam iste boje).
Evo za danas jedna sličica mogranja, ima baš lijepe plodove
![]() |
|
![]() |
|
Otok ima li šta za mene ili ja moram doći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Morat ćeš doći
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |