Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 203> |
Korisnik | |||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hvala svima na Guru čestitkama
![]() Jagoda slika je baš super. Mira mi je predložila da promijenim sliku avatara sa ovom slikom ali moj je Wurzzel previše simpatičan da ga promijenim a i imamo isti nos
![]() ![]() ![]() Gioia....drvce u krugu je Cornus cousa (cvate bijelo), sad ćeš na sljedećim slikama vidjeti kako je lijepo obojan....
A sad kao što sam obećala - jesenske boje.....
|
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
![]() Pozdravi Pedra,da mu nije dobro,pul tebe nebi rastal i cvetal.
|
|||
![]() |
|||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
||
Samo ću se nadovezati na moj prethodni post....Naš guru, naša draga Korjenko danas je na našoj kavi i službeno promovirana u gurua, iako je za nas ona to već odavno postala....
![]() |
|||
sutra je novi dan
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
divno je setati tvojim vrtom,ima puno toga za vidjeti
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Prošetala sam opet tvojom hacijendom,pogledala cvjetni krug koji je svakim danom sve ljepši,tvoje grote,novi performans,i još jedan pogled na Pedra,savršeno!
![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Da se mene pita, cvjetni guru bi sigurno u našoj županiji bila samo ti, jer već sam jedamput rekla: Svi naši vrtovi na slikama su ljepši nego u prirodi, ali ne i tvoj.
![]() |
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
||
Korijenko čestitam na tituli, i kao što je dobro primjetila Jagoda, ti si već odavno GURU. ![]() |
|||
![]() |
|||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
||
Dugo nisam bila u posjeti najljepšoj hacijendi u PGŽ, pa sam večeras malo detaljnije sve unazad pregledala. Ovaj sam post morala ponoviti jer me je posebno oduševio i ne samo slike nego i tekst...Korjenko i Pedro
![]() ![]() ![]() Kod tebe Korjenko sve je lijepo i svaki detalj je posebno isplaniran i izveden...Uvijek se pitam kada sve to stigneš...
Moram ti čestitati na 5000. postu i na tituli CVIJETNI GURU koju si već odavno zaslužila...
![]() |
|||
sutra je novi dan
|
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Savršeni vrt i mašta
![]() Ovo me je oduševilo!
![]() ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Vau... koja maštovitost i koji trud.Ali je predivno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
||
Bergi, Antonija,Mari..... hvala cure
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
sve si uredila
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
ti si tvoj vrt dovela da savršenstva!
jesen ga je počela bijiti u zlatno ruho!
i trebaš biti ponosna na cvijetnjak- krug! jako mi se sviđa novi performans!
|
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
||
Divno je kod tebe!
A vidim planova ima i dalje........preuređuješ, mijenjaš......znači da će biti dogodine još ljepše!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ubrzo će ta "VIP loža" na zimovanje ali sljedeće sezone stvarno te očekujem na "kavi"
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() Novi "performans" ispod smokve
![]() ![]() I to je to
![]() ![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
GROTE.....
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Nastavljam..... KRUG, sve mi je ljepši
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
||
Hvala nona
![]() |
|||
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |