Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 184>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 20:40
Lika hvala  smile71 
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:43
Jel ima sto kise u tvojim krajevima?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:57
Zvrkek pojma nemam dok neodem sutra u vrt. Jučer je jedna karta prikazana, a danas nešto sasvim drugo. Meteorologija je za šipak.

Današnja

Jučerašnja slika

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 23:48
Ovaj donji cvijet gigantski raste. Milionke su mi požutile, ali sam se naoružala đubrivom.

Begonijice

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 12:40
Lijepo! A to je ovdje u Rijeci, zar ne?
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 13:12
Jako lijepo...
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 13:56
Baka, da, to Smrčko ima u hodniku u Rijeci cveteke. (ja si uzela za pravo odgovarati u njeno ime dok je ona vrijedna na parceli... Embarrassed ). Smrčko, dobro vrijeme ti želim danas, a znam da će tada vaše vrijedne ruke puno svega napraviti!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 14:24
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Baka, da, to Smrčko ima u hodniku u Rijeci cveteke. (ja si uzela za pravo odgovarati u njeno ime dok je ona vrijedna na parceli... Embarrassed ). Smrčko, dobro vrijeme ti želim danas, a znam da će tada vaše vrijedne ruke puno svega napraviti!!

Samo ti komentiraj meni drago da imam i prezentatore

Ali te moram ispraviti još sam tu, kuham ručak i čekam da se MM pojavi sa posla. Wink
Ovisno od stanja MM će biti        ili    smile160.

Nešto od cvijeća se nalazi ispred ulaznih vrata na zajedničkoj terasi sa ostalim stanatima, a nešto je na mom balkonu.Embarrassed
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:34
Zlatna moja cura samo ti radi imaćeš ti svega osim cvijećasmile100
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 00:29
Hvala Niho smile78
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 09:12
super cvijećeSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:16
Štefica , Anaida, Baka, Mama, .... i svi koje sam preskočila a niste dobili ni jednu evo sada. Hvala na posjetismile79

Danas sam pokisla i mokra radila. Imunitet mi još i dobar, nisam kihnula ni teperaturu dobila. Wink

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:18
Već dugo nisam prošetala tvojim vrtom. Ljepote se nagledala, posebno anemona... Samo naprijed! Clap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:22
Evo jedino šta sam uslikala preko vikenda. Nove anemone, baš su me iznenadile. Bojim se da mi i od cvijetnjaka i povrtnjaka ne bude ostalo ništa. Voluharica je sve preorala. Danas sam bila tužna ko i Fužinsko nebo. Otrovom koji sam stavila ću prije sebe otrovati nego tog vraga iz pakla. Mamci pšenice su proklijali, a dotakla nije. Ispod povrća su sve same bušotine i kanali.Cry Sad ću ići u potragu za duplo skuplji mamac.Angry

Bojim se za anemone i dalije , jer su gomolji. Oko dalija je hrpa bušotina.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:28
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Već dugo nisam prošetala tvojim vrtom. Ljepote se nagledala, posebno anemona... Samo naprijed! Clap

Hvala Andreica.smile78
Zabrinjava me količina voluharica , na terenu. Neke od anemona su mi požutile. Nešto mi i dalije nisu podjednake,  a puno rupa oko njih. Grešku sam veliku napravila što nisam sve u zaštitne mreže stavila. Sad je kasno.

Čak je i blitva totalno požutila i ispod je masa rupa i kanala. Uspjela je živnuti zahvaljujući ovoj kiši.
Baš me rastuži da pored silnih problema od klime, vode i sa tim vragom imam problemaConfused  Krtice su mila majka.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:31
Smrcko, anemone su smile227. Raduje me da je pala kiša kod tebe, da si bar malo skratiš muke sa zalijevanjem. Probaj u rupe od voluharice staviti papar, to sam čitala da funkcionira za krtice, pa možda uspije i sa voluharicama.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:39
Katica ideja je dobra , budem pokušala. Imam papar što sam stavljala u balkonsko cvijeće za kukce. Idem ga odmah stavitismile213. Sutra idem do vrteka da rasadim salatu i ima da zapaprim sav teren.smile78
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 08:35
navodno je dobro u rupe staviti i nasjeckane grančice i lišće thuje, to im smrdi pa odu.Ali ako imaš jako puno rupa ne znam kak bi to stigla napraviti
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:59
Joooj, jako mi je žao što te voluharice muče... Znam kako  je to kad bi najrađe zaplakao ugledavši štetu koju su napravile.. Ipak, bar je kiša pala pa eto to je svijetla točka ovog vikenda. Isto tako jako, jako, jako mi je žao i što se nismo vidjele ovaj vikend, ali sada ćemo mi češće u Crikvu pa će sigurno biti prigode. javit ću se ja ranije idući put!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 19:29
Da dogovorit ćemo se. I dobro bi bilo da se čujemo par dana prije. Mi se dosta krećemo u ovo doba. Ja ti nekada ne nosim mobitel sa sobom , a imam 2 zbog različitih mreža ( i MM dva) . I znam biti udaljena od kuće od 50-100km, ovisno u kom pravcu krenem. Mobitel me nekada sputava, ispadne mi , sjednem na njega... te ga ostavim ili u autu ili nekada zaboravim kod kuće. Pogotovo kad ne očekujem poziv, znaš konzerva sam.

Može se desiti da se javiš , a ja u tom momentu bježim od mede u gljivarenju
  ( ovo mi je trenutno omiljeni smajlić).

Baš mi je žao da smo se mimoišlesmile78

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 184>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,266 sekundi.