Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lika hvala
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Jel ima sto kise u tvojim krajevima?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zvrkek pojma nemam dok neodem sutra u vrt. Jučer je jedna karta prikazana, a danas nešto sasvim drugo. Meteorologija je za šipak.
![]() Jučerašnja slika ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovaj donji cvijet gigantski raste. Milionke su mi požutile, ali sam se naoružala đubrivom.
![]() Begonijice ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo! A to je ovdje u Rijeci, zar ne?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako lijepo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baka, da, to Smrčko ima u hodniku u Rijeci cveteke. (ja si uzela za pravo odgovarati u njeno ime dok je ona vrijedna na parceli...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Samo ti komentiraj meni drago da imam i prezentatore ![]() Ali te moram ispraviti još sam tu, kuham ručak i čekam da se MM pojavi sa posla. ![]() Ovisno od stanja MM će biti ![]() ![]() Nešto od cvijeća se nalazi ispred ulaznih vrata na zajedničkoj terasi sa ostalim stanatima, a nešto je na mom balkonu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zlatna moja cura samo ti radi imaćeš ti svega osim cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Niho
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
super cvijeće
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Štefica , Anaida, Baka, Mama, .... i svi koje sam preskočila a niste dobili ni jednu evo sada. Hvala na posjeti
![]() Danas sam pokisla i mokra radila. Imunitet mi još i dobar, nisam kihnula ni teperaturu dobila. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Već dugo nisam prošetala tvojim vrtom. Ljepote se nagledala, posebno anemona... Samo naprijed!
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedino šta sam uslikala preko vikenda. Nove anemone, baš su me iznenadile. Bojim se da mi i od cvijetnjaka i povrtnjaka ne bude ostalo ništa. Voluharica je sve preorala. Danas sam bila tužna ko i Fužinsko nebo. Otrovom koji sam stavila ću prije sebe otrovati nego tog vraga iz pakla. Mamci pšenice su proklijali, a dotakla nije. Ispod povrća su sve same bušotine i kanali.
![]() ![]() Bojim se za anemone i dalije , jer su gomolji. Oko dalija je hrpa bušotina. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Andreica. ![]() Zabrinjava me količina voluharica , na terenu. Neke od anemona su mi požutile. Nešto mi i dalije nisu podjednake, a puno rupa oko njih. Grešku sam veliku napravila što nisam sve u zaštitne mreže stavila. Sad je kasno. Čak je i blitva totalno požutila i ispod je masa rupa i kanala. Uspjela je živnuti zahvaljujući ovoj kiši. Baš me rastuži da pored silnih problema od klime, vode i sa tim vragom imam problema ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Smrcko, anemone su
![]() |
|
![]() |
|
Katica ideja je dobra , budem pokušala. Imam papar što sam stavljala u balkonsko cvijeće za kukce. Idem ga odmah staviti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
navodno je dobro u rupe staviti i nasjeckane grančice i lišće thuje, to im smrdi pa odu.Ali ako imaš jako puno rupa ne znam kak bi to stigla napraviti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Joooj, jako mi je žao što te voluharice muče... Znam kako je to kad bi najrađe zaplakao ugledavši štetu koju su napravile.. Ipak, bar je kiša pala pa eto to je svijetla točka ovog vikenda. Isto tako jako, jako, jako mi je žao i što se nismo vidjele ovaj vikend, ali sada ćemo mi češće u Crikvu pa će sigurno biti prigode. javit ću se ja ranije idući put!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Da dogovorit ćemo se. I dobro bi bilo da se čujemo par dana prije. Mi se dosta krećemo u ovo doba. Ja ti nekada ne nosim mobitel sa sobom , a imam 2 zbog različitih mreža ( i MM dva) . I znam biti udaljena od kuće od 50-100km, ovisno u kom pravcu krenem. Mobitel me nekada sputava, ispadne mi , sjednem na njega... te ga ostavim ili u autu ili nekada zaboravim kod kuće. Pogotovo kad ne očekujem poziv, znaš konzerva sam.
Može se desiti da se javiš , a ja u tom momentu bježim od mede u gljivarenju ![]() Baš mi je žao da smo se mimoišle ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |