Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Woow pa kod tebe je stvarno predivno..Pakujci su predivni..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ljepotice, pa ovo nadmašuje moju predodžbu o tvom bragu, predivno je
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mene su osvojili floksici i pakujac
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ipak ne bježiš od motike, jer ova ljepota ne nastaje sama od sebe.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drage cvijećkoljubice, hvala što ste mi bile gošće
![]() minica, anaida ![]() korijenkice i ja jedva čekam da procvatu ovi kupljeni, ali još se više veselim onim posijanim prošlo proljeće ![]() goge pa to ti je paprat vulgaris, moj stručni naziv ![]() ![]() ![]() stigli sempići od renee ![]() ![]() ![]() bako i mali kaktus, ja njima ništa ne pjevam jer bi to bilo pogubno ![]() ![]() ![]() hana, površina bregića je cca 2500 m2 i dijeli se na voćnjak koji ćemo rušiti i saditi nove voćke, kuću i okućnicu i tamo jedan dio koji nam uvijek izmakne kontroli ![]() ![]() tek sad imam neke vizije kako bi to trebal izgledati kada sam skupila nešto cvijećki, ali polako... stefi, Triška i gio, drago mi je da ste navratile i da ste uživale ![]() Triška, rijetko slikam cijeli grunt jer mi vječito nekaj ne paše u kadar ![]() ![]() ![]() Otok..ma bježim ja od nje, ali me ona sustigne ipak pa kad se mora, mora se ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kontee pa ovo je prekrasno iznenađenje nakon onog bijelog pokrivača. Voli tebe cvijeće, a i ti njega
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slike se nižu i eto uživanja za oći i dušu,svaki cvjetak je pre-predivan
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ne čudim se da ti je teško napustiti ove brege i vratiti se gradskoj svakodnevici. Iberis je jako lijepo napredovao s obzirom da je ljepotan izrastao iz jedne grančice.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajmeee koliko sempića! I sve lijepi.
I nemoj mjenjati kamenjar - ovakv ti je lijep!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ajme meni kak je tu sve lijepo!!! svaka pohvala vrijednim rukama, prekrasnom okolišu, isto takvom cvijeću... i još stara drvena hižica, SJAJNO!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
cure i dečki, sad ja cvatem
![]() a danas sam vam se još malo ponovila kod BB pod sljemenom, bit će poslaaa preko vikenda ![]() Lantana ne spominji mi onu bjelinu ![]() ![]() ![]() mira i lucy, drago mi je da ste bile gosti na brijegu ![]() forzicija samo se nadam da si na nešto mekano pala ![]() hoyčika pa kam ću onda sa svim onim čuvarkućama koje uredno i marljivo skupljam? ![]() ![]() medo, dobrodošao i ti na moj brijeg ![]() ![]() ![]() sutra je petek i pošto je moja polovica na terenu, gibamo cvijećke i ja urediti grunt ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Kratki boravak u "civilizaciji" između ostalog koristim za obilazak vrtova poznanika. Prošetao sam tako i Tvojim zagorskim vrtom i uživao ponovno u krasnom pitomom,domaćem krajoliku zagorskih brega. Da, to je kraj koji ima tak jaku vodu da ju domaći ljudi moraju razrjeđivati sa vinom kak bi ju mogli piti.
![]() Kako sam ljubitelj širokih kadrova uvijek se nalukavam preko i iza ruba margina kako bi sagledao i ono što nije stalo u kadar. Zbilja imaš što pokazati, zato povremeno ubaci koju fotku okolice kao u početku. Inače zapazio sam ja još u 2008. onu staru građu, predivne stare grede i daske. Joj da je to moje, kak bi ja od toga svašta napravil. Zapazil sam u uglovima nekih fotki i neko staro drveno zdanje, uh, uh! Florijanu svaka čast, pun je dokaza svoje muževne nesebičnosti ako povežem sa ranijim Ciminim zaključkom. Razumijem i dijelim Muckovu ljubav prema čokoladi, ali ja si njušku ipak poslije obrišem. Uživaj i stvaraj dalje i Ti svoj raj. LP ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
još jedan vikend prođe i novi tjedan dođe
![]() ![]() ![]() zemlja je već kao beton...kora koja se napravila gore se ne da običnim malim alatom razbiti da bi se nešto posadilo ![]() ![]() ![]() ona kiša koja je davila u subotu...kao da i nije padala, zemlja cvrči kao da vode nije vidla mjesec dana travuljaga raste kao šašava, a da se odlučim samo travnjak imati onda ne bi rasla ![]() uglavnom...samo jedan pošteni dan na raspolaganju i nije dovoljan za ništa osim za pošteni muskulfiber ![]() Lora i anči ![]() inox, baš lijepo da si prošetao mojim vrtekom ![]() vidim da si upoznat sa jačinom vode u ovom kraju i stvarno dobro zboriš...prejaka je ta voda ![]() ![]() nego glede građe...na žalost, sa njom ne bi mogao sklepati ama baš ništa, sve je trulo da se ni skuriti ne može ![]() ![]() poslikat ću uskoro i koju panoramsku sliku ![]() a do tada... ![]() ![]() bijela armeria i neki novi phlox, ali nije onaj puzavi... ![]() ![]() saxifrage (za sada su žive i zdrave) nisu posebno bujne ![]() ![]() ![]() ![]() proljetos kupljen sedum sivko će cvijetati (tako meni izgleda)..slatki mi je ![]() ![]() ovaj sedum se probija pored aubriete i samorasijanog jednogodišnjeg iberisa ![]() ovo će biti visoki sedum ![]() pokušala sam uhvatiti cvijet gaveza...manje ili više uspješno ![]() ![]() ![]() ovome ne znam ime, ali se strašno brzo širi, prošle godine sam čupnula negdje jedan mali, mali picmoljak, a vidi ga sad ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Uživanje prošetati, lijepo se zašarenilo.
Onaj bijeli cvijetić je rožac (cerastium), prilično je agresivan, jako se širi |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Odavno nisam šetala po vrtovima forumaša
![]() ![]() Sve je prelijepo,ne bih ništa izdvajala.... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, brijeg je procvao!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno procvjetao
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |